maurizioMaurizio Schmitz uz Svena Vätha u Beogradu

Legendarni nemački DJ Sven Väth u okviru promocije My Bel Dance Arene nastupiće zajedno sa još jednim članom Cocoon Cluba, Mauriziom Schmitzom. Promotivne ulaznice za njihov nastup 10. aprila u Belexpocentru, rasprodate su u rekordnom roku. 
Redovna prodaja ulaznica po ceni od 1290 dinara je u toku putem Internet sajta Gigstix.com kao i u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu, u Pariskom magazinu u Novom Sadu i u Bilet servisu. Na dan nastupa ulaznice će iznostiti 1990 dinara.
Sven Väth u Beogradu nastupa u okviru jubilarne turneje kojom se obeležava 10 godina Cocoon Cluba na Ibizi, kluba koji je redefinisao klupsku zabavu za novi milenijum i osvojio poverenje klabera širom sveta, koji svakog leta hrle na ovo ostrvo.
Maurizio Schmitz još jedan je član čuvenog kluba koji će se pridružiti Svenovom nastupu u Beogradu. Ovaj Nemac trenutno rukovodi „Time Tools“ studijom sa Loco Diceom. Maurizio Schmitz je otkrio svoju pasiju za elektronskom plesnom muzikom još početkom devedesetih godina prošlog veka dok je slušao večernje radijske emisije. Počeo je da obilazi techno klubove i rejvove i tada je shvatio da time želi da se bavi u životu. Schmitz radi i kao menadžer Cocoon Cluba.
Sven Väth i Maurizio Schmitz predstaviće novo izdanje Dance Arene Exit festivala, koja otvara svoju drugu dekadu impozantnim spiskom imena. Svoje nastupe potvrdili su Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Ida Engberg, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi. Na Dance Arenu dolazi kum tehno zvuka Ricardo Villalobos, kreativni i zarazni Moderat, kao i nastup koji povodom 15 godina produkcijske kuće Ovum sprema Josh Wink.

Povezana vest:  Kompilacija neobjavljenih pesama Džonija Keša