II_Plavci_Zagreb_13_03_2010Manje od deset dana do velikog muzičkog spektakla u Beogradskoj Areni – Plavi orkestar – 27.mart

Posle dva koncerta u Ljubljani 26-og i 27-og februara pred 15000 ljudi u dvorani Tivoli i koncerta u Zagrebu u Areni 13-og marta pred 17000 poklonika, Plavi orkestar za manje od deset dana dolazi u Beogradu. Prvi put nakon više od 20 godina, Loša sa bendom nastupiće u Srbiji i to 27. marta 2010. u Beogradskoj areni. 
U okviru povratničke turneje u regionu, grupa je održala koncert u zagrebačkoj Areni 13.marta. „Plavci“ su publici svih generacija priuštili odličan provod, potvrdivši da su i dalje jedan od omiljenijih bendova na prostorima bivše Jugoslavije, ali i opravdavši nekadašnji status “kulturološkog fenomena osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka”. Koncert je počeo numerom “Amerika” sa novog albuma, kojom Plavi orkestar promoviše ovu turneju. Publika i fanovi u Hrvatskoj su izabrali pesme, putem Facebook-a, koje su želeli da čuju na ovom koncertu, što je i omogućeno i publici u Srbiji. Naime, do utorka 23.marta fanovi u Srbiji mogu da glasaju za svoje omiljene numere Plavog orkestra, koje žele da čuju u Beogradskoj areni u subotu 27. marta.
Nepropustite da vas jugoslavenski „Bitlsi“, kako su im mediji nekad tepali, vrate u dane mladosti ili u dane detinjstva!!!!
Karte za ovaj veliki muzički spektakl u Beogradu, koji organizuje koncertna agencija “Nota”, se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, u Bilet servisu, kao i na blagajni Beogradske arene. Cene karata se kreću od 1460,00 dinara za Gornje tribine do 2160,00 dinara za Fan pit.

Povezana vest:  Bijonse sa Džej-Zijem na Glastonberiju