mtv_one_direction__group006

MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2012

KEVIN HART VODITELJ, P!NK NASTUPA UZ ALICIJU KEYS I ONE DIRECTION NA VMA POZORNICI!!

MTV donosi urnebesno opaku komediju Kevina Harta u najveću noć muzike, jer je upravo on voditelj dodele “2012 MTV Video Music Awards”! MTV je danas objavio da glumac i komičar, poznat po svom oštrom jeziku i inteligentnom humoru, neće nikoga poštedeti dok bude „pržio“ najveće zvezde u svetu muzike i zabave. Uz to, potvrđeno je da će se prava megazvezda i peterostruka dobitnica nagrade MTV Video Music Award P!nk treći put popeti na VMA pozornicu. Ona će prirediti još jedan nezaboravan nastup jer će premijerno izvesti novu pesmu sa svoga dugoočekivanog šestog studijskog albuma.

U skladu s tradicijom „MTV Video Music Awards”, i ove godine će dodelu obeležiti neobični nastupi najvećih muzičkih zvezda današnjice, uključujući već najavljene izvođače na VMA, Aliciju Keys i One Direction, kao i pojavljivanje vodećih glumaca i glumica s malih i velikih ekrana.

Dodela “2012 MTV Video Music Awards” prenosiće se uživo iz dvorane Staples Center u Los Angelesu u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar, u 03:00.

Povezana vest:  Derulo i Guetta u singlu „Saturday/Sunday"

“Ovo je ogromno… ne, čekaj, ovo je veće od ogromnog, ovo je veće od onoga što je veće od ogromnog.” Preplavljen sam srećom… To sra*e se stvarno događa.” U svom stilu je prokomentarisao Kevin Hart.

“Mislim da ono što dodelu VMA nagrada čini tako značajnom je njena nepredvidivost i raznolikost izvođača i najrazličitijih žanrova – i to je najveći rock and roll show od svih,” rekla je P!nk

Svojim nenadmašnim komičarskim darom, Kevin Hart se probio svojom ulogom u hit komediji Think Like a Man iz 2012., adaptaciji bestsellera New York Timesa “Act Like a Lady, Think Like a Man” Stevea Harveyja. Film je zaradio više od 90 miliona u Americi i katapultirao Kevina Harta u carstvo megazvezda. 2011. je Hart objavio svoj film sa stand-up nastupima, Kevin Hart: Laugh at My Pain, koji je dobio izvrsne kritike, a Harta su upoređivali s Richardom Pryorom i Eddiejem Murphyjem. Hart je trenutno na turneji sa svojim novim showom “Let Me Explain”, tokom koje će obići 90 gradova u Americi, Evropi i Africi.

Povezana vest:  Ekskluzivna MTV Premijera: Beyonce – Countdown

Od svog debija 2000. godine P!nk (Alecia Moore) je objavila 6 albuma (Can’t Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I’m Not Dead, Funhouse, Greatest Hits So Far!!!), prodala je više od 32 miliona albuma, 65 miliona singlova, više od 1 milion DVD-a širom sveta i imala je 12 singlova među top 10 na Billboardovoj listi Hot 100.  Osvojila je tri Grammyja, dve nagrade Billboard Music, pet MTV VMA i dve MTV EMA nagrade, dve nagrade People’s Choice i mnoge druge. P!nk upravo priprema svoj 6. studijski album, The Truth About Love, koji izlazi 18. septembra. Prvi singl “Blow Me (One Last Kiss)” uzletio je na vrhove muzičkih listi širom sveta i to je njen 12. hit među Top 10 na Billboardovoj lestvici Hot 100.

Gledaoci mogu da glasaju za sve VMA kategorije, uključujući i “Video of the Year,” “Best New Artist” i druge na stranici vma.mtv.com. Glasanje za sve VMA kategorije završiće se 24. avgusta, dok će glasanje u kategoriji “Best New Artist” trajati i tokom showa uživo.

Povezana vest:  Nick Jonas predstavio album „Spaceman“ i iznenadio Deluxe izdanjem

Od prve dodele MTV “Video Music Awards” 1984. godine, VMA je ubrzo dobio reputaciju showa koji dovodi najpopularnije bendove i izvođače da bi stvorili najglasniju, najuticajniju, najkontroverzniju godišnju muzičku svečanost uživo na svetu. Nijedna druga svečanost dodela nagrada ne donosi nezaboravnije ni veće muzičke trenutke u istoriji pop kulture od MTV-jeve dodele “Video Music Awards.” Od Madonne, Michaela Jacksona, Guns N’ Roses, Eminema i Nirvane do Britney Spears, Taylor Swift, Kanyea Westa, Beyoncé i Florence and the Machine, pojavljivanje na VMA pozornici može zauvek da promeni tok karijere, u samo jednoj noći.

Dodela “2012 MTV Video Music Awards” prenosiće se preko MTV-jeve globalne mreže od preko 60 kanala koji dosežu više od 600 miliona domaćinstava širom sveta, kao i putem više od 200 MTV-jevih digitalnih medija.

“2012 MTV Video Music Awards” uživo će se prenositi iz dvorane Staples Center u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. septembar u 03.00