50_cent_portretNismo obavešteni da je Fifti sent u Pioniru

 

Sportsko rekreacioni centar (SRC) „Tašmajdan“, koji upravlja beogradskom halom „Pionir“ saopštio je danas da „još nije zvanično obavešten“ da će nastup američkog repera Fifti senta (50 Cent) biti premešten u taj prostor.

Beogradska arena, suorganizator koncerta zakazanog za 1. april, koja je pre dva dana saopštila da će nastup Fifti senta biti premešten iz Arene u Pionir demantovala je tvrdnju iz SRC Tašmajdan.

Povezana vest:  VLADO GEORGIEV PEVA ZA POSETIOCE UŠĆE SHOPPING CENTRA

-Menadžment Tašmajdana potvrdio nam je da je hala Pionir slobodna, i zakazali su zvanični sastanak radi razmatranja svih organizaciono-tehničkih pitanja – navodi se u odgovoru Arene.

Tašmajdan je takođe saopštio da “do danas nje potpisan bilo kakav ugovor koji bi definisao gostovanje Fifti senta u hali Pionir” i da taj sportski centar “ne želi da snosi odgovornost zbog dovođenja u zabludu ljubitelja rep muzike koji planiraju da prisutvuju koncertu”.

Povezana vest:  NAJBOLJI MOMENTI SA MTV EMA 2011 DODELE NAGRADA

Arena je, međutim, navela da je od Fifti Sentovog menadžmenta „čekala zvanično odobrenje pomeranja mesta održavanja koncerta“ i da je „odobrenje stiglo danas, tako da su se odmah i preduzeli zvanični dogovori sa menadžmentom ‘Tašmajdana'“, a sastanak o organizaciono tehničkim pitanjima zakazan je za sutra.

Kako je Arena ranije saopštila, koncert je izmešten iz njenog objekta zbog četvrtfinalnih utakmica Evrolige košarkaškog kluba Partizan protiv Makabija.

Povezana vest:  Dead Can Dance uskoro na turneji - sa njima dolazi i David Kuckhermann

U današnjem saopštenju Tašmajdana takođe je navedeno da je “do sada jedino košarkaški klub Partizan, u skladu sa korektnom poslovnom politikom, zvanično obavestio Tašmajdan da će četvrtfinalne utakmice Evro lige igrati u Areni i da u tom periodu neće koristiti svoje termine u Pioniru”.