Belgrade Beer Fest 2011

Sutra počinje “Belgrade Beer Fest“
 
Deseti “Belgrade Beer Fest“ počinje sutra na Ušću, a ove godine zbog jubileja manifestacija će trajati dan duže, tačnije šest dana.
Na festivalu će nastupiti 49 izvođača, a ulaz je kao i svake godine besplatan.
Prve večeri publiku će zabavljati “The Horseman“, hor “Viva voks“, Kiki Lesendrić i Piloti, “Električni orgazam“, “Plejboj“, Toni Montano, “Belgrade blues factory“ koji okuplja oko 16 bluz muzičara iz Srbije i inostranstva i “Vampiri“.
Kako je na ranije saopštio zamenik načelnika Policijske uprave za grad Beograd Nikola Laketić, mere obezbeđenja su pojačane kako se ne bi događali incidenti, pa će biti angažovan dovoljan broj policajaca, kao i oko 300 redara, konjica, vodiči sa psima i rečna policija.
Zbog održavanja festivala za saobraćaj biće zatvoren Bulevar Nikole Tesle, a vozila gradskog prevoza kretaće se preko Bulevara Mihajla Pupina.
Tokom trajanja festivala na velikoj bini nastupiće i “Pekinška patka“, , “Partiprejkersi“, “Hladno pivo“, Vlatko Stefanovski, Rambo Amadeus, britanski di-džej Pit Tong, “Van Gog“.
Iako je prve večeri “Beer Festa“ posle više od 20 godina trebala da nastupi i grupa “Prljavo kazalište“ organizatori su procenili da je sat vremena malo za bend koji dugo nije gostovao na ovim prostorima, pa će tako taj hrvatski sastav nastupiti 22. decembra u “Kombank areni“.
Tokom proteklih godina “Beer fest“ posetilo je oko 4,5 miliona ljudi, a na njemu je nastupilo oko 450 muzičkih izvođača.
Festival se završava 19. avgusta.

 

Povezana vest:  Eminem kralj hip-hopa