Rihanna-Red-Kiss-Hairstyle

Rijana: Kris Braun je ljubav mog života

 

Više od tri godine od kada ju je tadašnji dečko Kris Braun prebio, pevačica Rijana priznala je da ga i dalje voli i dodala da je reper najverovatnije „ljubav njenog života“. Pevačica je u intervjuu Opri Vinfri rekla da su ona i Braun (23), ponovo izgradili međusobno poverenje i da su sada „bliski prijatelji“.

Povezana vest:  Nežni Dalibor, Petrol i Repetitor na festivalu Teraneo

Braun je 2009. osuđen zbog napada na Rijanu uoči dodele Gremi nagrada. On se javno izvinio i bio je osuđen na pet godina uslovne, društveno-korisni rad, savetovanje zbog nasilja i bilo mu je naređeno da se kloni pevačice sa Barbadosa.

Prošle godine zabrana prilaska je uklonjena i par se ove godine ponovo našao u studiju, snimivši singlove „Birthday Cake“ i „Turn Up the Music“ što je izazvalo spekulacije da su opet zajedno.

Povezana vest:  LP Duo nastupa u Mikser Houseu

-Postali smo bliski od kada je ukonjena zabrana prilaska. Radili smo na tome, malo po malo, i nije bilo lako…Ponovo smo izgradili poverenje i to je to. Mi se volimo, verovatno zauvek i to nije nešto što ćemo pokušati da promenimo – rekla je 24-godišnja Rijana.

Ona je dodala da joj je teško da sakrije osećanja kada se sretne sa Braunom, prenosi Rojters.

Povezana vest:  Suzan Bojl u mjuziklu o svom životu


-Neugodno je jer ga i dalje volim. Imam leptiriće u stomaku a moram da zadržim ovo kameno lice i ne dozvolim da se to vidi…Mislim da je on bio ljubav mog života – rekla je Rijana.