Elton John

Elton Džon se plaši da mu sin postane homofobičan

 

Britanski pevač Elton Džon (John) izrazio je danas bojazan da njegov sin Zakari (Zaćary), koji ima 20 meseci, ne postane homofobičan kad odraste, javili su britanski mediji.  Elton Džon (65) i njegov partner Dejvid Ferniš (David Furnish) (49) dobili su 25. decembra 2010. godina sina Zakarija od surogat majke u Kaliforniji, u SAD.

Povezana vest:  Lil Vejn pušten iz zatvora

-U školi druga deca će mu reći: ‘Ti nemaš mamu’ – rekao je Elton Džon u jednom intervjuu obajvljenom u britanskom nedeljniku Rejdio tajms (Radio Times).

-Prešli smo dug put, ali ima još homofobije i ona će trajati dok nova generacija roditelja to ne isključi iz glave svoje dece – dodao je britanski pevač.

Prema njegovim rečima, Zakari ga zove „daddy“ (tata) a Dejvida zove „papa“ (tata).

Povezana vest:  Album grupe Tejk Det najprodavaniji 2010. u Britaniji

-Za njega je to potpuno prirodno – rekao je Elton Džon.

Pevač se takođe plaši kako će njegov sin reagovati kad sazna da mu je otac veoma poznat.

-Kad će to shvatiti, gledaće me kao da sam lud. Biti sin nekog poznatog isto je kao nositi lanac oko vrata i oko noge…. To će biti za njega veoma teško – dodao je.

Povezana vest:  Rejdž Agejnst D Mašin na Daunloud festivalu

-Želim da muzika igra veliku ulogu u njegovom životu. Želim da ga stavim u krilo i da on svira klavir. Pokušava da me imitira, ali je još mali i ne zna šta da radi – rekao je britanski pevač i dodao da mu pušta dečje pesmice, ali i Šopena, Mocarta i Betovena.

Međutim, Zakarija više intersuju fudbal i kuhinja, naveo je Džon.