milinka_radisic

GUARANA FOAM FEST 2012

Milinka Radišić donosi duh Indonezije u penu!

 

 
Sudbina uspešnog di-džeja iz Indonezije, Milinke Radišić, uredila je da ona prvo postane poznata širom svoje zemlje i sveta, pa da tek onda upozna svoje korene. Indonežanka srpskog porekla stekla je planetarnu slavu pre nekoliko godina, a nedavno je postala popularna i u zemlji svog oca, Srbiji. Milinka će uskoro i nastupiti pred svojim zemljacima, i to kao jedan od hedlajnera predstojećeg Guarana Foum festa, koji se u Areni održava prvog septembra.
-Biće to sjajno penušavo veče i verujem da ćemo svi biti mokri do gole kože! Ono što ja mogu da obećen jeste odličan muzički set, a ako je suditi po iskustvu mojih kolega koji su na ovom festivalu nastupili prethodnih godina, očekuje nas noć magične zabave, kaže Milinka.
Pored Indonežanke, u peni će se naći i Arno Kost, Aleks, Gaudino, Ralf Gud, Kurd Maverik ADaren Emersona,  Ralf Gud,Dejv Flojd ,Pantelis ,Felipe Simo i drugi.
Karte za ovaj muzicko-scenski spektakl se mogu  kupiti na blagajni Beogradske Arene , preko Card Servis-a, u Dom Sindikata,tržnom centru „Ušće“  i još u 60 mesta u Srbiji i regionu.
Cena karte u promotivnom periodu iznosi 1599 din, dok će regularna cena iznositi  2200 din.

 

Povezana vest:  Danas i sutra Festival MAD in Belgrade