anahi_2012

Meksička zvezda Anahi dizajnira cipele

Nije nikakva novost da je meksička pevačica i glumica Anahi, najpoznatija po ulozi Mije u seriji ‘Rebelde’, velika zaljubljenica u modu. Atraktivna zvezda luda je za cipelama, a odnedavno se online može nabaviti i njena nova kolekcija cipela, namenjena u prvom redu Latinoamerikankama u SAD-u

-Zaista sam uzbuđena zbog ove kolekcije. Verujem da će svako pronaći nešto za sebe – rekla je Anahi kojaje nekoliko puta posetila Srbiju gde je održala dva samostalna koncerta, kao i dva koncerta sa grupom RBD.

Povezana vest:  Bajaga rekordno u Varaždinu!

Kampanja Los Zapatos Fabulosos de Anahi započela je ove nedelje a u SAD-u, objavio je Latino.foxnews.com, a zainteresovani Anahine cipele mogu nabaviti online na stranici www.aviesta.com

-Već četiri godine moje se cipele mogu kupiti u Meksiku, ali mnoge su me devojke i žene koje žive u SAD-u molile da ih počnemo i tamo prodavati. Zato smo odlučili proširiti prodaju i na SAD. Cilj mi je bio napraviti moderne i lepe cipele po uzoru na one koje nose celebovi na crvenom tepihu, ali po pristupačnim cenama za svaki džep – poručila je Anahi, koja je u srećnoj vezi s guvernerom meksičke države Chiapas Manuelom Velascom.

Povezana vest:  Bod Dilan uči da svira gajde

Rođena 14. maja 1983. godine, Anahi je debitirala kao glumica kad je imala samo dve godine u TV seriji ‘Chiquilladas’. Nakon raspada benda RBD koji su činili glumci iz teen serije ‘Rebelde’ u kojoj je igrala Miju, Anahi se sjajno snašla i u solo vodama. Dosad je prodala oko tri miliona albuma širom sveta.

Povezana vest:  Bregović i Stanković nastupili u Oslu

Kada je imala 17 godina, Anahi je bolovala od anoreksije i bulimije. Jednom je čak doživela kliničku smrt, na osam sekundi srce joj je prestalo kucati, ali se na kraju izvukla. Uz podršku meksičke TV kuće Televise, Anahi je 2008. godine pokrenula kampanju za podizanje svesti o anoreksiji i bulimiji.

Inače, ove godine ju je magazin Maxim proglasio najseksi ženom na svetu.