Justin_Bieber_2012_universalmusic.rs_(1)

Džastin Biber postaje mentor u američkom ‘X Factoru’

 

Kanadski tin pevač postaće asistent L. A. Reidu u završnom stadijumu takmičenja u američkoj verziji ‘X Factora’. Džastin će uz L. A. Reida odlučivati o sudbini daljeg učestvovanja kandidata. Ovaj poslovni par viđen je kako snima spomenuti show ovoga ponedeljka u Los Anđelesu, a Džastin je pritom iskoristio priliku za slikanje noseći belu majicu i naočare za sunce, priznavši hordi okupljenih fotografa kako se super zabavlja.

Povezana vest:  Coldplay pred raspadom?!

-Jedan dug, ali dobar dan je iza mene – napisao je na svom tviteru Džastin.

L. A. Reid koji je pozvao mladu zvezdu da mu pomogne u odabiru kandidata za šou, i sam mu je bio mentor u muzičkoj izdavačkoj kući Island Def Jam Music Group, koju je Džastin napustio prošle godine, kao i L. A. Reida, muzičkog mogula koji stoji iza Rijanine karijere.

Povezana vest:  Stigao spot za novi singl Jessie J - Who's Laughing Now!

U međuvremenu, piše se kako Džastin svojoj odabranici Seleni Gomez stalno govori kako je jako srećna devojka zbog toga što ima njega za dečka.

-Selenini prijatelji govore joj kako je krajnje vreme da napusti Džastina – šire se tračevi, ali iako je Selena navodno blizu toga da to uistinu i učini, Džastin se potrudio da je iznenadi romantičnim gestovima. Tako je jednom prilikom unajmio Staples Center Arenu u Los Anđelesu kako bi samo njih dvoje mogli uživati u filmu ‘Titanic’.

Povezana vest:  Jelena Rozga oduševila publiku u punom Sava centru