B.B. Kong_Politicar_spot_promo fotkaMTV Web Premijera B.B. Kong – “Političar”

Web sajtovi regionalnog MTV-ja – mtv.rs, mtv.com.hr i mtv.si – donose u utorak, 11. oktobra tačno u podne, premijerno novi spot mladog splitskog umetnika B.B.Konga pod nazivom “Političar”.

“Predizborna trka je u punom jeku! Novi niz pompeznih reči i upakovanih fraza je pred nama! I, dok dobro poznati akteri samodopadno paradiraju širom zemlje, očekujući pljesak na kraju puta, preostaje nam samo da čekamo da vidimo ko je više vežbao prezentovanje laži uz koju će slepa i gluva masa glasača još jednom zakoračiti u ponor. No, ovoga puta niko nije računao na B.B. KONG-a koji izlazi iz senke i izlaže svoj program koji je bolji od njihovih.. mislite da nije?”

Povezana vest:  DŽA ILI BU OVOG PETKA U FESTU!

Tim je rečima B.B. Kong najavio izalazak svog upečatljivog prvog video spota koji prati istoimeni singl ‘Političar’. Spot je sniman tokom ovoga leta u radionici PILOT studija iz kojeg su izašli i spotovi Hladnog piva i Elementala. Glavni akter priče u ‘Političaru’ je klovan koji manipuliše umornim marionetama od ljudskoga mesa.

Režiju ovog vizionarskog spota potpisuju Vojan Kocejić, Siniša Jakelić, Tina Zaro i Boris Bojić

Povezana vest:  EUROSONG 2015, Evrovizija u Beču uz manje troškove nego u Danskoj

Singl ‘Političar’ prvi je singl izbačen sa nedavno objavljenog debi albuma ‘Ovo je revolucija’ ovog, mladog, socijalno osveštenog splitskog muzičara – B.B. Konga.