The_Prodigy_2

The Prodigy preuzima MTV u petak. 7. septembra, od 18:30!

U susret jednodnevnom Warrior’s Dance festivalu, koji će na Kelmegdanskoj tvrđavi okupiti nekoliko aktuelnih izvođača iz širokog spektra dance muzike, MTV će nedelju od 3. do 9. septembra posvetiti izvođačima koji će nastupiti na ovom uzbudljivom muzičkom događaju zakazanom za 15. septembar od 17:00!

MTV je za svoje gledaoce spremio brojne muzičke poslastice kada je pitanju Warrior’s Dance Week! Osim standardnih mizičkih segmenata poput 3 from1 i Top 10@10, koji će u pomenutoj nedelji biti posvećeni hedlajnerima Warrior’s Dance festivala – MTV će u petak, 7. septembra od 18:30, emitovati ekskluzivno izdanje emisije MTV TakeOver sa sastavom The Prodigy! Članovi kultnog britanskog benda “preuzeće” MTV na sat vremena i gledaocima regionalnog MTV kanala predstaviti svojih deset omiljenih video spotova. Reprize emisije MTV TakeOver The Prodigy su u subotu u 17:00 I nedelju u 15:30.

Povezana vest:  Da li će Majli Sajrus dominirati muzičkim svetom u 2012?

Nastavljajući se na veliki uspeh prvog Warrior’s Dance festivala održanog u Tokiju 2009. godine i izvrsne reakcije sa prošlogodišnjeg spektakla u Milton Keynes Bowl-u u Londonu , bend The Prodigy je odlučio da ovo iskustvo prenese ljudima u Srbiji i regionu. Osećajući da ovde imaju svoje snažno uporište, a posebno nakon nezaboravnih koncerata koje su 1995. i 2005. godine održali u Beogradu, kao i na festivalu Exit u Novom Sadu (2007. i 2009. godine), koji je tih dana zabeležio rekordne posete, članovi benda sa nestrpljenjem iščekuju ponovni dolazak u Srbiju, i to sa potpuno novim konceptualnim događajem! Naime, Warrior’s Dance Festival Beograd će predstaviti najbolji i najinovativniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare. Festival obećava da će obezbediti širok spektar zabave i koncerte na glavnoj i još dve dodatne bine nazvane Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Koncertima će se predstavljati specijalni gosti iz Srbije i inostranstva, a na festivalskoj lokaciji će biti postavljene i razne umetničke instalacije, inspirisane futurističkom industrial tematikom sa, naravno, moćnim centralnim nastupom grupe The Prodigy, koja će tom prilikom ekskluzivno za našu publiku predstaviti deo najnovijeg materijala najavljenog za 2012. godinu.

Povezana vest:  Stigao je „Dionysus“ - novi album grupe „Dead Can Dance“!

Na prvom izdanju Warrior’s Dance Festivala u Beogradu će pored benda The Prodigy, kojem će ovo biti jedan od ekskluzivnih koncerata ove godine, kao specijalni gost nastupiti predvodnik nove generacije ekstremne elektronske muzike, revolucionarni i progresivni Skrillex. Jaku domaću podršku će pružiti crossover dub reaggae povratnici Eyesburn, i dva punk sastava za sva vremena – Ritam Nereda i Goblini. Programska težnja festivala je i da se istaknu novi trendovi, pa će tako svoju muziku na festivalu predstaviti i electro punk-pop heroji Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi – industrial pioniri DreddUp, i alternativni rock bend Hype, čiji se debi album s nestrpljenjem očekuje. Program će biti upotpunjen izvođačima čija muzika odgovara osnovnom konceptu festivala – čvrsti ritmovi i gitare, a organizatori najavljuju i niz zanimljivih akcija koje će pratiti održavanje ovog unikatnog i dugo očekivanog festivala u Beogradu.

Povezana vest:  Timberlejk nastupa na Velikoj nagradi SAD

Sve vrste ulaznica za Warrior’s Dance Festival Beograd se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra UŠĆE, biletarnici Kombank arene, blagajni Doma sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs.