Nina Petkovic 1

Nini Petković nagrada na „Ohrid festu“

Pevačica Nina Petković osvojila je nagradu za najbolju interpretaciju pesme „Talas i brod“ na nedavno završenom intenacionalnom muzičkom festivalu „Ohrid fest“ u Makedoniji.

Nakon premijere pesme „Talas i brod“ u popularnoj seriji „Budva na pjenu od mora“ i predstavljanja spota za istoimenu numeru, crnogorska kantautorka osvaja publiku u celom regionu. Ninino izvođenje ljubavne balade za koju sama pisala tekst, dok su autori muzike i aranžmana Boban Momčilović i Zoran Radonjić, oduševilo je publiku i žiri „Ohrid festa“. U velikoj konkurenciji predstavnika zemalja iz regiona kao i Grčke,  Turske i Azerbejdžana Nina Petković osvojila je nagradu za najbolju interpretaciju. Bivša učesnica rijaliti šou takmičenja „Operacija trijumf“ svojim nastupom posebno je oduševila člana žirija Krisa Zaferidisa, predsednika „Eurovision Fun Club“ za Grčku koji joj je prlikom glasanja dodelio najvećih, 12 poena.

Povezana vest:  Ališa Kiz rodila sina

Nina Petković, nedavno je objavila spot za pesmu „Talas i brod“ koji je sniman na više lokacija u Crnoj Gori, na primorju i na planini, a koji je ujedno najava njenog novog albuma koji bi trebao da se nađe u prodaji krajem septembra.

Video spot za pesmu „Talas i brod“ pogledajte OVDE!