2012mtvvma_logo

JOŠ JEDAN DAN DO „2012 MTV VIDEO MUSIC AWARDS“

Bitka za najbolji videospot u ovoj godini će u noći između četvrtka i petka dobiti pobednika! Prenos uživo počinje u 01:30, a glasanje u kategoriji “Najbolji novi izvođač” biće otvoreno i u toku dodele.  Spisak fantastičnih izvođača je postao bogatiji za još par imena, neizvesnost kod nominovanih raste, dok uzbuđenje i nestrpljenje polako dostižu maksimum.

Kao što se i očekuje od MTV-ja, biće ovo još jedan nezaboravan događaj. Spremite se za sjajne nastupe Rihanne i A$AP Rockyja koji će prirediti sexy nastup pesme “Cockiness (Love It)”, a takođe će Rhi-Rhi izvesti i njen mega hit “We Found Love”. Nicki Minaj će se pojaviti kao gost iznenađenja uz jednog ranije najavljenog izvođača, 2 Chainz i One Direction će nastupiti po prvi put nastupiti na VMA pozornici, dok će Lil Wayne imamti svetsku premijeru njegovog novog singla “No Worries”, sa željno iščekivanog mixtepe-a “D4”.

Povezana vest:  NOVI ALBUM BENDA HIGH CONTROL „REPORT“ BESPLATNO NA MTV.RS

Taylor Swift, Green Day, P!nk, Alicia Keys i Frank Ocean takođe će nastupiti na MTV VMA dodeli, dok će se u ulozi prezentera pojaviti The Wanted, Andy Samberg, Rashida Jones, 2 Chainz, Ke$ha, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Mac Miller i “Fierce Five”, američke gimnastičarke koje su osvojile zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Kevin Hart će biti voditelj “2012 MTV Video Music Awards” dodele, koju uživo možete da gledate samo na MTV kanalu u noći između četvrtka i petka u 01:30.

Povezana vest:  Zvuci Beograda u Zagrebu, Ljubljani i Sarajevu

Ove godine Drake i Rihanna vode sa po pet nominacija, a prati ih Katy Perry sa četiri nominacije. Za tri nagrade se takmiče Beyoncé, Coldplay, Frank Ocean, M.I.A. i Throne. U dve kategorije su nominovani Gotye, Lana Del Rey, Fun., Avicii i Skrillex, a jednu nominaciju imaju Carly Rea Jaspen, The Wanted i A$AP  Rocky.

Ukoliko propustite direktan prenos, pogledajte najzanimljivije momente sa crvenog tepiha i same dodele u specijalnim emisijama „Pre-Show“ i „MTV Video Music Awards: Directors Cut“  u petak, 7. septembra, u 22:00 i reprizno u sledećim terminima:

Povezana vest:  S kim se to Biber ljubaka, a nije Selena?

sreda u 17:20

subota u 12:10 i 19:40

nedelja u 12:10 i 23:10

ponedeljak u 21:30

utorak 15:20

sreda u ponoć

četvrtak u 17:20

petak u 23:00