One_Direction_Outside_Studio
MTV VAM PREDTSVLJA SPECIJAL “ONE DIRECTION: MY FIRST TIME”
Momci iz benda One Direction ove godine će prvi put nastupiti na “2012 MTV Video Awards”! Koliko su uzbuđeni, o čemu razmišljaju i koji su po njima najupečatljiviji nastupi svih vremena na ovoj spektakularnoj dodeli nagrada, saznaćete u polučasovnom specijalu “One Direction: My First Time”.
Harry, Liam, Zayn, Louis i Niall će se osvrnuti na nezaboravne nastupe sa prethodnih VMA dodela, kao što je izvođenje Chrisa Browna pesme “Billie Jean”, ili kontroverzni poljubac Madonne, Britney Spears i Christine Aguilere uz “Like a Virgin”.
Nema sumnje da ova petorka sa nestrpljenjem čeka da se popne na VMA pozornicu, a kako su se osećale njihove starije kolege kada su imali svoj prvi nastup na ovoj MTV-jevoj dodeli, takođe ćete saznati u okviru ovog specijala. P!nk, Green Day i Taylor Swift će komentarisati svoja debi izvođenja i davaće korisne savete momcima iz 1D.
Dodela “2012 MTV Video Music Awards” prenosiće se uživo iz dvorane Staples Center u Los Angelesu u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar, u 01:30. Voditelj ceremonije je Kevin Hart, a nastupiće Alicia Keys, P!nk, Green Day, Taylor Swift i One Direction.
Povezana vest:  ED SHEERAN VODITELJ 2015 MTV EMA DODELE NAGRADA UZ PODRŠKU MANEKENKE RUBY ROSE