Soho_Davidoff_ideas_5.9.12-037

Davidoff iD izložba i VIP parti

Juče je u poznatom beogradskom klubu “Republika“ održan Davidoff iD parti. Za brojne poznate ličnosti iz sveta politike, sporta, biznisa i zabave, priređena je iD multimedijalna izložba koja je na jedinstven i uzbudljiv način poručila da otkrivamo ideje svakoga dana i starim navikama pristupamo na nov, kreativan način.

Povezana vest:  Održana promocija regionalnog singla Lene Kovačević

Inovativna Davidoff iD komunikacija gostima je približena kroz radove šest internacionalnih umetnika koji su pokazali da ideje mogu biti inspirisane u slučajno nađenim stvarima, sa novim pogledom na gradski pejzaž, drugačijim uvidom u jednostavne upotrebne predmete i uopšte, ponekad zanemarenim detaljima svakodnevnog života.

Soho_Davidoff_ideas_5.9.12-045

Nakon izložbe, u bašti kluba “Republika” nastavio se parti koji je trajao do ranih jutarnjih časova. Uz bend Ane Štajdohar, performans grupe Alternacija, odlično raspoloženje i vrhunsku hranu i piće, iD parti je bio više od zabave. U želji da poruka o neprestanom traganju za idejama dopre do najšireg auditorijuma, iD koncept prikazan je kroz još jednu svežu ideju:

Povezana vest:  Otvorena internacionalna izložba "Lepota koja se nosi. Velika italijanska bižuterijA", u Italijanskom institutu za kulturu u Beogradu

Nakon otvaranja celofana novog Davidoff proizvoda, iza iD logotipa ukazuje se jedno od savremenih umetničkih dela.