Massimo_2

NOVI SPOT MASSIMA „SRETAN PUT“ PREMIJERNO NA MTV KANALU

„Sretan put“ novi je Massimov singl s albuma „Dodirni me slučajno“, najprodavanijeg izdanja u prvoj polovini ove godine u Hrvatskoj, koji je ovenčan s ukupno četiri nagrade Porin. Videospot za ovu pesmu snimljen je tokom rasprodanog koncerta u Tvornici kulture u Zagrebu ove godine, a premijerno ćete moći da ga pogledate na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova. Ovaj zapis dokument je jedne fantastične večeri, ne samo za publiku već i Massima i prateći osmočlani bend koji su istinski uživali u sviranju, što se i vidi iz svakog kadra.

Povezana vest:  FRIDAY NIGHT MUSIC - za vas nastupaju Jennifer Lopez, Gramophonedzie i The Smashing Pumpkins

Kameru je i ovaj put u ruke uzeo Radislav Jovanov Gonzo, najnagrađivaniji hrvatski reditelj spotova, koji potpisuje i režiju za Massimove prethodne spotove „Iz jednog pogleda“ i „Tišina“.

Nakon velikog uspeha singlova „Iz jednog pogleda“, „Dodirni me slučajno“, „Tišina“, novi, četvrti singl logičan je nastavak tog kvalitetnog niza. Autor muzike i teksta je P’Eggy Martinjak, ujedno i autor pesme „Iz jednog pogleda“, prvog velikog hita s albuma.

Povezana vest:  Prenos sahrane Vitni Hjuston putem Interneta

„Meni je ‘Sretan put’ bila najjača pesma, dok smo P’Eggy i ja radili pesme. Dopala mi se ta snaga klasičnog i rock momenta spojena u jedno, s jednim, po meni, odličnim tekstom. Tekst je taj koji me uvek jako motiviše da priđem pesmi na pravi način i tu nije bilo nikakvog  problema. P’Eggy i ja smo odsvirali gitare koje su se tako izmešale da na kraju ni ne znamo ko je šta odsvirao. To na kraju krajeva stvarno nije važno, važno je da smo dobili jednu kompaktnu up-tempo pesmu“, kazao je Massimo o svom novom singlu.

Povezana vest:  50 Cent ponovo piše knjigu!

Spot premijerno pogledajte na regionalnom MTV kanalu i www.mtv.rs u ponedeljak, 10. septembra u 20 sati!