beyonce promo

Bijonse priznala da je pevala na plejbek na inauguraciji

Američka pevačica Bijonse priznala je da je pevala na plejbek na inauguraciji predsednika Baraka Obame, ali su sve sumnje u njen pevački talenat bile uklonjene kada je izvela akapela verziju himne SAD na konferenciji za novinare uoči Super Boula.
Nastup Bijonse na inauguraciji 21. januara izazvao je veliku buru u medijima jer se saznalo da je pevačica pevala na plejbek.
-Ja sam perfekcionista i vežbam dok mi stopala ne prokrvare a taj put nisam imala vremena da vežbam sa orkestrom – rekla je Bijonse uoči nastupa na poluvremenu Super Boula u nedelju.
Bio je to šou koji je prenošen uživo i veoma emotivan i jedan od mojih najponosnijih momenata. Zbog vremena, odlaganja, nepostojanja odgovarajuće probe zvuka nisam bila sigurna da preuzmem rizik i pevam uživo, dodala je ona.
Bijonse je dodala da je inauguracija bila predsednikov trenutak.
-Želela sam da on i moja zemlja budu ponosni pa sam odlučila da pevam na plejbek što je uobičajeno u muzičkoj industriji i ponosna sam na moju izvedbu – rekla je pevačica.
Dobitnica više Gremija iznenadila je okupljene novinare pozvavši ih na početku konferencije da ustanu dok je izvela himnu SAD bez pratnje muzike, prenosi Rojters.
Bijonse će pevati na poluvremenu Super Boul utakmice između „San Francisko 49ki“ i „Baltimor rejvensa“ u nedelju.

Povezana vest:  Članica žirija "X Faktora" učestvuje na Beogradskom maratonu