IlDivo2011_officialPix_credt_Sony_Music_small

IL DIVO OBJAVLJUJE ALBUM SA NAJVEĆIM HITOVIMA

Iako se turneja povodom promocije njihovog najnovijeg albuma pod nazivom “Wicked Game” u okviru koje će nastupiti i u Kombank Areni 22. septembra, tek zahuktava, čuveni kvartet IL DIVO već najavljuje novo izdanje i to kolekciju sa dosadašnjim hitovima. Album će obuhvatiti pesme iz impresivne osmogodišnje karijere ovih momaka ali i četiri nove obrade – ‘My Heart Will Go On’, I Will Always Love You, ‘I Can’t Help Falling In Love With You’ i ‘Alone’. Kolekcija “Greatest Hits” biće objavljena 26. novembra.

Povodom izdanja sa najvećim hitovima, Karlos Marin (Carlos Marin) je rekao: “Volim svaku tu pesmu. Podsećaju me na sve što smo postigli, na sve ove godine provedene zajedno, mnoštvo prodatih albuma, održanih koncerata i stvaranje tako sjajne muzike. Fantastičan je osecaj kada vas ljudi godinama toliko vole i podržavaju. Pevanje je ljubav mog života.” Urs Buler (Urs Buhler) dodaje: “Kao pevač uvek morate da ste skoncentrisani i da mislite o svakoj noti. Ali svake večeri kada izađem na scenu, ispuni me ponos na ovo što radimo. Mnogo sam naučio u proteklih osam godina, stekao sam divno iskustvo i uzivao u  svakom trenutku. Ova kolekcija najvećih hitova  za nas i, nadamo se, naše fanove, obeležava neverovatno putovanje na kojem smo bili do sada.”

Povezana vest:  Ališa Kiz: Zaboravljam kako se pišu pesme

Kolekcija sa najvećim hitovima IL DIVO biće objavljena u dva izdanja. Standardno izdanje uključivaće CD sa 18 pesama i dva poklon diska. Pesme koje će se naći su birali fanovi širom sveta i uključuju omiljene kao što su „Somewhere“, „Unbreak My Heart“, „Unchained Melody“ i „Adagio“.

Deluxe izdanje imaće 7 CD-a, 5 DVD-a, knjigu sa tvrdim koricama kao i poklon u vidu ukrasne operske čaše u specijalnoj IL DIVO somotskoj torbi. Ovo izdanje biće limitirano na 3000 primeraka sa autogramima.

Povezana vest:  White Lies dolaze u Beograd!!!!

U Kombank Arenu IL DIVO 22. septembra donosi scenu još moćniju od prethodne, a pored uživanja u njihovom pevačkom umeću, publiku će iznenaditi gotovo filmski scenario koji će pratiti svaku numeru. Novi dizajner nastupa, kreativni direktor Brajan Burk (Brian Burke), koji je, između ostalog, radio i kao umetnički direktor nastupa Selin Dion (Celine Dion) u Las Vegasu,  u turneju IL DIVO 2012. doneo je odličan spoj vizuelnog i muzičkog u već poznatim pesmama ali i pesmama sa novog albuma Wicked Game, koji je od objavljivanja u novembru 2011. već prodat u preko million primeraka širom sveta.

Povezana vest:  Poznata je satnica Rock Village Festivala u Banatskom Sokolcu 12. i 13. avgusta

IL DIVO dolazi sa svojim orkestrom od 30 članova i dirigentom.

Ulaznice u regularnoj prodaji po cenama od 3900, 4500, 4900, 5000, 5500, 5900, 7900, 9900 na na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

Za sve informacije i rezervacije obratite se putem Call centra: 0900 11 00 11 (cena poziva: fiksne telefonije – 47.20 din/min)

Organizatori koncerta su Music Star produkcija i Arena Beograd.