IlDivo2011_1_credit_Sony_Music_small

Il Divo donosi preko dva sata muzike

Fantastični glasovi IL DIVO kvarteta, učiniće veče 22. septembra, svim prisutnima u Kombank Areni, nezaboravnim doživljajem. U skoro dva sata programa smenjivaće se stare i nove pesme ovog najpoznatijeg svetskog pop-operskog kvarteta.  Koncert će se odvijati iz dva dela, sa pauzom od 20 minuta, a momci su već najavili specijalna iznenađenja za našu publiku. Ulazi Kombank Arene biće otvoreni od 18.30h dok će Urs, Dejvid, Sebastijan i Karlos na scenu izaći u 20h časova.

Koncert će otvoriti pesma iz mjuzikla “Moulin Rouge” – Come what may, a zatim će slediti “Dove L’Amore”, njihova interpretacija poznate kompozicije Samuela Barbera “Adagio for Strings”.

Povezana vest:  ORTHODOX CELTS PREDSTALJAJU ANIMIRANI SPOT ZA PESMU „I WISH YOU THE VERY WORST”

Prema ranijim koncertima, potencijalni program će izgledati ovako:

Prve deo:
Come What May
Dove L’Amore 
Adagio 
Nella fantasia 
Medley (La Vida Sin Amor / Ti Amero / Have You Ever Really Loved A Woman / Angelina) 
Don’t Cry For Me Argentina 
Everytime I Look At You 
Passera 
Unchained Melody
My Way 

Drugi deo:
Senza Parole 
Melanconia 
Si Tu Mi Amas 
Mama 
Hallelujah 
Crying 
Ven A Mi 
Regressa Mi 
Por Que Tu Me Amas
Somewhere

Program je predstavljen bez bisa a moguće su i određene izmene.

Povezana vest:  The Cure obeležavaju godišnjicu čuvenog albuma "Disintegration" u Sidnejskoj operi

Rekordni klasični kvartet, švajcarski tenor Urs Buhler, bariton Carlos Marin iz Španije, francuski pop pevač Sebastien Izambard i tenor David Miller iz Amerike, prvi put nastupili su zajedno 2003.  posle iscrpne potrage muzičkog producenta Simon Cowella da pronađe četiri pevača različitog individualnog talenta koji bi, kao grupa, stvorili muzičku magiju. U šestogodišnjem zadivljujućoj karijeri, Il Divo se kontinuirano razvijao okupivši milione fanova širom sveta. Prodali su više od 26 miliona albuma, 150 zlatnih i platinastih diskova, preko 2 miliona ulaznica za koncerte. U Beograd dolaze povodom promocije poslednjeg albuma “Wicked Game”.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za koncert Maye Sar u Beogradu

Il DIVO sa nestrpljenjem isčekuje nove koncerte jer kako sami kažu “Ovo nije posao. Ovo je strast.”

Ulaznice u regularnoj prodaji po cenama od 3900, 4500, 4900, 5000, 5500, 5900, 7900, 9900 na na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

Za sve informacije i rezervacije obratite se putem Call centra: 0900 11 00 11 (cena poziva: fiksne telefonije – 47.20 din/min)

Organizatori koncerta su Music Star produkcija i Arena Beograd.