Ed-Sheeran
Ed Širan otkrio zašto nema devojku

Sve popularniji britanski pevač Ed Širan (21) kaže da nema devojku jer je previše sramežljiv.
Ovaj mladi kantautor ove je godine na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu izveo stvar Pink Floyda “Wish You Were Here” pred oko 31 milion gledalaca.
-Tako nešto se dogodi jednom u životu. Nikada to neću zaboraviti – rekao je Ed koji je ovoga leta snimio duet s Tejlor Svift za njen novi album Red koji uskoro izlazi.
O Tejlor Ed ima samo reči hvale.
-Tejlor Svift je normalna i draga devojka. Pesmu su snimili u njenoj kući. Super smo se slagali. Jeli smo pitu od jabuka, svirali gitaru… Svi za nju kažu da je jako pozitivna osoba, a sad sam se i sam uverio.
Ipak, Ed se požalio da je usamljen. Čini se da mu nisu ni slava ni uspeh još dali potrebnu dozu samopouzdanja kad su u pitanju pripadnice ženskoga pola.
Crvenokosi muzičar, ponosni vlasnik Brit Awardsa, priznao je da bi voleo da ima devojku, ali u tome mu nimalo ne pomaže to što je jako sramežljiv.
-Jako sam sramežljiv. Nisam baš vešt u komunikaciji s curama. Grozno mi ide! Uopšte ne znam kako započeti konverzaciju. A da ne govorim o pozivanju na izlasku- požalio se Ed.
Ed je trenutno na turneji po SAD-u gde promoviše svoj hvaljeni prvenac ‘+’ s kojeg je već skinuto nekoliko hitova, a u oktobru kreće na koncerte širom Velike Britanije.
Inače u video spotu Edove pesme “Lego House” pojavljuje se još jedan poznati mladi crvenokosi Britanac, Rupert Grint, koji nam je najpoznatiji kao Ron Weasley iz filmova o Harryju Potteru.
U ovom neobičnom spotu Ron glumi fana koji je potpuno opčinjen Edom – on se oblači kao Ed, žvače Edove žvake, ulazi u njegov bus za turneje te se ponaša kao zaluđeni fan.

Povezana vest:  Konkurs „Tvoja pesma“ priveden kraju