8

Kragujevac na nogama zbog Saše Kovačevića! ( FOTO )

Njegove pesme postale su, slobodno se može reći himne, a on je postao i zvanično najpopularniji pop pevač u Srbiji. Mnoge obožavateljke obradovala je vest da ce pevati u Kragujevcu pa su navalile na njegov nastup. Poznati Zemunac, pop pevač Saša Kovačević održao je veliki koncert u atrijumu Kragujevac Plaze, publika u Kragujevcu imala je priliku da uživa u dugo očekivanom koncertu ovog sjajnog pevača. Plaza je obezbedila i besplatan prevoz za stanovnike Batočine, Rače, Topole, Rekovca i Knića…

Povezana vest:  Britni Spirs počinje rad na novom albumu

Za Sašin koncert vladao je veliko interesovanje, pa je i  radio Bravo iz Kragujevca, rešio da UŽIVO prenese atmosferu i naravno proprati ceo spektakl. Sasa se zahvalio na twitteru i fejsbuku: „Hvala Kragujevac, bili ste odlicni…“ :)

-Od srca zahvaljujemo svima koji su ove divne majske večeri bili u Plazi, onima koji su želeli ali nisu uspeli da dođu, vama koji biste voleli da vidite neke druge omiljene izvođače, kao i Saši Kovačeviću na izvanrednom nastupu i sjajnoj energiji.  – izjavli su čelni ljudi Plaza Kragujevac.

Povezana vest:  Nicolas Jaar za novi Apgrade 13. novembra u Hangaru Luke Beograd

 

{vsig}SASA_KG{/vsig}