karmin

MTV Push za oktobar: Karmin – od 1. oktobra, samo na kanalu MTV!

MTV Push izvođači za mesec oktobar su američka internet senzacija Karmin! Kao i mnogi drugi umetnici modernog doba, Karmin su svoju karijeru započeli na popularnom video portalu YouTube. Video klip u kojem Amy Heidemann, ženska polovina sada globalno popularnog dueta, izvrsno repuje u obradi numere „Look At Me Now“ koju izvode Chris Brown ft. Lil Wayne & Busta Rhymes videlo je skoro 74 miliona korisnika, a bend je ovaj uspeh iskoristio kao odskočnu dasku za lansiranje  albuma prvenca pod nazivom „Hello“, koji je u prodaji od maja meseca.

Povezana vest:  Rešio da skine masku: Nenad Cvijetić objavio spot za novu baladu

Amy Heidemann i Nick Noonan upoznali su se na Berklee muzičkom koledžu i ubrzo zaljubili jedno u drugo. Zajedno su odlučili da krenu u osvajanje muzičke scene – Amy je svojim izuzetnim talentom uspela da spoji stil pop zvezda poput Demi Lovato sa šarmom koji nose „teškaši“ današnjeg hip-hopa, kao što su Nicki Minaj, Lil Wayne i Busta Rhymes, dok je Nick bio bio zauzet majstorisanjem na sintisajzeru. Nakon što ih je zapazila javnost i voditelji poput Ryana Seacresta i Ellen DeGeneres, diskografska kuća Epic Records odlučuje da je duo Karmin „zreo“ za izdavački ugovor, i tu karijera ovog benda počinje da poprima mainstream odlike za koje su se oboje borili. Sledi gostovanje u emisiji Saturday Night Live, koje je samo potvrdilo mesto koje je sastav Karmin zauzeo u popularnoj kulturi.

Povezana vest:  Hugh Laurie na tviteru, a uskoro u Beogradu

Dok gledate kako Amy, u obradama hitova Busta Rhymesa, sasvim tečno recituje sve teško-izgovarajuće rime, važno je podsetiti da Karmin nije samo bend koji radi obrade: njihov debi album „Hello“ donosi autorske i sveže pop hitove – a gledaoci kanala MTV će, tokom oktobra meseca, imati više prilika da se upoznaju sa radom ove grupe.

Povezana vest:  Ejmi Vajnhaus otkazala evropski turneju