Gaga_sephora

Parfemska linija Lady Gage Fame stigla u Srbiju, dostupna samo u Sephori!

LG50ml2Prva parfemska linija Lady Gage pod nazivom Fame je konačno stigla i na naše tržište i može se nabaviti isključivo u Sephori!

Lady Gaga  kao ekscentrična, originalna žena donela je nešto potpuno novo  u svet parfemske industrije.  Inovacija u tehnologiji tečnosti! Fame je prvi ikada parfem crne boje.

Jedinstvena crna tečnost, koja pri dodiru sa kožom postaje nevidljiva! Crna boja predstavlja tamnu stranu slave, onog momenta kada izađe na vazduh postaje nevidljiva.

Pored jedinstvene crne tečnosti, osobenost ovog parfema je u njegovoj specifičnoj strukturi. Parfem ne sadrži piramidalnu strukturu u kojoj jedna nota prevladava, a ostale je nadopunjuju, već različite note se osećaju u različito vreme, tzv.push-pull efekat. Svaki element  ima svoju suprotnost, baš kao što je slučaj i sa lady Gagom. Ona je jaka i ranjiva, sexy i  snažna, lepa i intrigantna. Osobine, odnosno  kontrasti  koje poseduje Lady Gaga su pretočeni u njen prvenac- parfem Fame.

Povezana vest:  Sundazed žurka na YOUBOXU

Parfem je izgrađen na tri glavna akorda: tamni, senzualni i svetli . Tamni akord krije otrovni cvet Belladone i tamjana,  koji daje suptilan nagoveštaj zagonetnosti, mističnosti.Tamni akord izaziva erupciju i predstavlja uvod u senzualni i raskošni akord u kome se prepliću arome meda, šafrana i kajsije.Prefinjene cvetne note jasmina i tigraste orhideje  predstavljaju put u svetlost i otkrivaju cvetnu i intenzivno ženstvenu privlačnost.

Povezana vest:  Vitni Hjuston je ubila mešavina Valiuma, Xanaxa i alkohola

Fame je zavodljiv, misteriozan, cvetno-voćni, ženstven i seksi parfem inspirisan duhom Lady Gage kao kontraverzne, spontane, glamurozne žene koja se prepušta svojim emocijama.

Maloprodajne cene za parfem su sledeće EDP 30ml: 3.450 din., EDP 50ml: 4.650 din. i EDP 100ml: 8.400 din.

Liniju pored parfema prate i LADY GAGA FAME parfemisani gel za tuširanje u pakovanju od 200 ml i koji košta 2.400 din.

Povezana vest:  Zabranjeno pušenje večaras u Prnajvoru

Jedinstvena crna boja Lady Gaga Fame gela za tuširanje, prijatne i svilenkaste teksture, pruža osećaj svežine i hidratacije. Prepustite se jedinstvenom i nezaboravnom osećaju crnog rituala! Zaboravite na strahove , prigrlite slavu!

Parfimisani losion za telo Lady Gaga Fame (200ml), koji fascinira svojom crnom bojom, prijatno osvežavajuće teksture učiniće kožu svilenkastom, blistavom i mirišljavom. Prepustite se jedinstvenom i nezaboravnom osećaju crnog rituala! Zaboravite na strahove , prigrlite slavu!

Cena losion za telo iznosi 2.400 din.