Tokio_Hotel_Photo_HUMANOIDTOKIO HOTEL

GRAD BUDUĆNOSTI U BEOGRADSKOJ ARENI

 

Nemački tinejdž bend, Tokio Hotel nastupiće u Beogradskoj areni 28. marta. Turneju pod nazivom “Welcome to Humanoid City”, u okviru koje će posetiti 32 grada, započeli su 22. februara koncertom u Luksemburgu i završiće je koncertom u Parizu 14. aprila.

Ovaj impresivni šou odvija se na bini koja izgleda kao podzemni misteriozni grad iz budućnosti u kome preovladavaju crna, crvena i teget boja. U skladu sa izgledom bine, kreirani su i kostimi članova benda za koje se pobrinuo tim dizajnera Brenda DSQUARED².

Lider benda Bil Kaulic (Bill Kaulitz) nastupa u specijalno dizajniranim kostimima inspirisanim misterioznim izgledom turneje. „Uzbuđeni smo zbog ove saradnje – izjavili su dizajneri Dean i Dan Caten. „Tokio Hotel su mladi, sveži I moderni…bilo je veoma zabavno kreirati za njih. Živele prave rock zvezde!” – dodali su dizajneri DSQUARED-a.

Povezana vest:  MMI RADIONICA KLAVIJATURA ZAPALILA PREPUN PAROBROD

Tokom nastupa pevač će se presvlačiti pet puta a počeće koncert u crnom kožnom kostimu sa prslukom od metaliziranih nitni i delova koji reflektuju svetlo.

Zatim će preko kožnog kostima, obući beli plastični oklop sa detaljima koji izgledaju kao električni kablovi. Treći „outfit” čini jakna sa velikim naramenicama sa velikim metalnim nitnama kojoj poseban šmek daje više od sto crnih kristala. Kao četvrtu kombinaciju, Bil će imati strukiran top prekriven delićima ogledala. Ispod ramena nalaze se cevčice koje svetle i blješte u zavisnosti od pokreta.

Tokio_Hotel_Photo_HUMANOID _1Za akustičniji i intimniji deo koncerta, Bil Kaulic će nositi crnu kožnu jaknu sa nitnama i majicu sa štampanim tragovima krvi zajedno sa kaišom sa lancima i uskim farmerkama.

Povezana vest:  Koncert “Berklee alumni night” u okviru projekta Beograd 2020 osvojio prisutne

Uz sve odevne kombinacije, Bil će imati lance i crne kristale oko vrata, crne kožne rukavice sa metalnim delovima i dugim lancima.

Iako je Humanoid njihovo tek drugo izdanje na engleskom jeziku, Tokio Hotel su za milione obožavalaca širom sveta već postali ikone. Tokio Hotel su sa svojim izdanjima do sada došli do deset platinastih izdanja, imali četiri singla koja su dovela do prvog mesta i rasprodaju arene i koncertne dvorane širom Evrope.

Tokio Hotel se na muzičkoj sceni pojavio 2005. godine i ubrzo stekao naziv najuspešnijeg nemačkog benda mlađe generacije. Već sa debi albuma, Shrei, tri single su se probila na prva mesta top lista što je ovim tinejdž muzičarima donelo i internacionalnu slavu.  Braća blizanci Bil i Tom Kaulic, osnovali su bend u svom rodnom gradu Magdeburgu 2001. godina kada su imali samo 12 godina. Sa bubnjarem Gustovom Šeferom i basistom Georgom Listingom, bend je od samog početka imao velike ambicije  i već 2003. godine potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Universal. Iako su se u početku zvali Devilish, četvorka je promenila ime u Tokio Hotel!

Povezana vest:  Eurovision Song Contest Baku 2012 „Light Your Fire“

Koncert grupe TOKIO HOTEL organizuju MTV i Arena Beograd.

Ulaznice se mogu naći u prodaji po ceni od 4.900 za Fan pit, 3.900 za tribine i 2.900 za parter i mogu se nabaviti na sledećim mestima: biletarnici Beogradske arene, SKC – knjižara „Delfi“, Dom omladine, Eventim, „Ušće“ Shopping centar, pozorište „Boško Buha“, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem sajtova  <http://www.arenabeograd.com/> www.arenabeograd.com i  <http://www.tickets.rs/> www.tickets.rs.