NY-Connection-150-01

NEW YORK Experience u KC Grada – THUGFUCKER, subota 13. oktobar, 22h

Kulturni centar GRAD pokreće serijal događaja, na kojima će biti predstavljena najinteresantnija imena njujorške undergorund scene. Naši prvi gosti biće Greg Oreck & Holmar Filipsson koji zajedno čine dvojac THUGFUCKER. Spoj islanđanina koji se preselio u New York, i njujorčanina koji se našao u Evropi, predstavlja danas internacionalnu DJ super grupu. Njihova muzika koju produciraju, remiksi koje stvaraju i eklektični DJ setovi kojima haraju po svetskim plesnim podijumima, idu uvek u korak sa vremenom, a često i koji korak ispred. U poslednje vreme izdaju za veliki label Life & Death, a često ćete ih videti u društvu izvođača kao što su Tale Of Us, Deniz Kurtel, Pillowtalk… Poslušajete njihov veliki hit Disco Gnome, kao i najsvežiju numeru Wake Me Up. Muzika koju ćete od njih čuti 13. oktobra u KC GRADu, provešće vas kroz širok spektar žanrova i kvalitetnog neo house, disco, funky zvuka… Uz njihovu muziku, osmeh na licu i ples su neizostavni detalji.

Povezana vest:  SUBA NA EXITU: ZVUČNO-VIZUELNI SPEKTAKL BOEMKLATSCH RECORDS, UKUS RUSKOG ANDERGRAUNDA I NAJBOLJE IZ KC GRAD

Cena karte 500 RSD u pretprodaji u Kulturnom centru GRAD. Cena karte na ulazu 600 RSD.

Skrećemo vam pažnju i na sledeći NEW YORK Experience događaj 9. novembra 2012. u Kulturnom centru GRAD kada nam je gost ADULTNAPPER!

THUGFUCKER / Life & Death / New York, USA

Lokalna podrška:
Gordan Paunović
Vlada Janjić