lordofdance

PET RAZLOGA ZBOG KOJIH NE SMETE PROPUSTITI LORD OF THE DANCE U KOMBANK ARENI

“Leteći Irci” kako nazivaju članove plesne trupe “Lord of the dance” nastupiće u subotu, 20. oktobra u Kombank Areni i još jednom ostaviti bez daha sve prisutne. Iako već godinama ne nastupa sa njima, idejni tvorac i glavni koreograf Majkl Fletli upoznat je sa svakim nastupom svojih plesača a kao jednog od svojih “zamenika” u prvoj postavi koja dolazi u Beograd, postavio je Džejmsa Kigana (James Keegan). Džejms se trupi pridružio 2003. godine na lični poziv Fletlija i od tada je glavna zvezda predstave.

Evo pet razloga zbog čega treba pogledati “Lord of the dance” prema Džejmsu Kiganu:

1.Doživljaj

“Lord of the dance” nije obična predstava zbog mnogo razloga. Slušao sam reakcije publike širom sveta više godina i zaključio da je “vau faktor” fantastična koordinacija plesa kada svi članovi trupe plešu u istoj liniji iste korake. To je nešto što publika ranije nije mogla da vidi i pruža neverovatan doživljaj.

Povezana vest:  Mjuzikl sa pesmama Depeš Moda

2.Priča

Predstava je klasična priča o sudaru dobra i zla koji publici predstavljaju najbolji irski plesači na svetu. Kroz radnju vas vode solo izvođenja vodećih plesača kao i spektakularne koreografije a kulminaciju predstavlja duel “Lorda” i “Don Dorcha” u uzbudljivom nadmudrivanju brzim ritmičnim koracima.

3.Pokret

Od trenutka kada se ugasi svetlo do poslednjeg bisa, publika prisustvuje preciznom plesanju i sjajnim koreografijama. Na bini se pojavljuje 40 plesača koji su trenirani po najvišim standardima. Energija plesa se stalno povećava pružajući osećaj publici da i ona nastupa na sceni.

Povezana vest:  Žestoko u rovovima Exita - stiže još bendova na Explosive binu!

4.Muzika, svetlo i efekti

Pored spektakularnog plesa, šou ima i veoma talentovane muzičare i divnog pevača. Muzika se tokom cele predstave izvodi uživo. Sve vreme svetlo pomaže u oblikovanju posebne atmosfere i vodi kroz mračne i misteriozne delove do svetlih, šarenih i veselih dok se dramatični efekti pojačavaju specijalnim efektima.

5.Istorija

Tokom 16 godina “Lord of the dance” je jedna od naprodavanijih i najslavnijih plesnih predstava na svetu! Odigrana je u preko 50 zemalja kao što su Japan, Singapur, Tajvan, Australija, Dubai, Meksiko, Amerika, Južna Afrika, Kanada i skoro u svim evropskim zemljama. Lista zemalja se stalno povećava. Presrećan sam što sam tako dugo deo ove slavne trupe.

Povezana vest:  Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za EXIT, prvi kontingent razgrabljen u rekordnom roku!

Majstori plesa, LORD OF THE DANCE, dolaze u Kombank Arenu, 20. oktobra, gde će predstaviti nove koreografije. Za 16 godina koliko postoje, prerasli su u profesionalnu organizaciju koju čine dve stalno aktivne trupe koje nastupaju po celom svetu. U Beograd dolazi glavna, prva trupa koju čini 40 plesača.

Ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2900, 3300 i 4000 dinara u prodaji su na na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs. Call center  0900/11 00 11 od  10 do 22h, dostupan je svih sedam dana u nedelji.