ALBUM_COVER.jpeg

REGIONALNA TV PREMIJERA: ALICIA KEYS – GIRL ON FIRE

MTV vam u ponedeljak, 22. oktobra, donosi regionalnu TV premijeru najnovijeg video ostvarenja za numeru „Girl On Fire“ koju potpisuje i izvodi sjajna Alicia Keys! Spot će premijerno biti prikazan u okviru emisije Top10@10, sa početkom u 10:00.

Numera „Girl On Fire“ naslovna je numera sa petog studijskog albuma talentovane pevačice, koji se očekuje krajem novembra tekuće godine. Kako sama Alicia kaže, ova pesma ima posebno značenje za nju, uzevši u obzir činjenicu da ju je posvetila svom suprugu Swizz Beatz-u i sinu Egypt-u. Pesma je premijerno izvedena na ovogodišnjoj dodeli MTV VMA (MTV Video Music Awards), održanoj u Los Angelesu početkom septembra ove godine, kada su se, na oduševljenje prisutnih, na bini pojavile ekscentrična Nicki Minaj i gimnastičarka Gabby Douglas, i zajedno sa Aliciom zagrejale atmosferu u Staples Areni.

Povezana vest:  Za dva dana počinje Kopaonik Music Week sa Cecom i Sašom Matićem!

Gledaoci regionalnog MTV kanala imaće priliku da, među prvima, pogledaju novo video ostvarenje Alicie Keys za numeru „Girl On Fire“ – i to već u ponedeljak, 22. oktobra, u okviru emisije Top10@10, koja će, za ovu priliku, biti posvećena hitovima mlade r’n’b i soul pevačice.

Regionalna TV premijera // Alicia Keys – Girl On Fire

Povezana vest:  Koncert Roling Stounsa u Parizu 13. juna

Ponedeljak, 22. oktobar u okviru Top10@10, samo na kanalu MTV-ja!