Miso_KovacPrvi singl Miše Kovača sa zadnjeg albuma

Singlom “Ne tražim istinu“ najavljujemo izlazak istoimenog najnovijeg albuma  kralja hrvatske zabavne muzike, Miše Kovača, koji će u istoriju ući kao poslednje studijsko ostvarenje ovog muzičkog  velikana.

“Ne tražim istinu“ datira još iz davne 1987. godine kada se našla na albumu ‘Malo mi je jedan život s tobom“, ali zbog pregršt hitova s tog albuma nije dobila priliku da dođe do izražaja. Međutim, sada je odlučeno ispraviti tu “nepravdu“.

Povezana vest:  OVE NEDELJE U KLUBU "DOT": MYSTIC STYLEZ, X-COAST, ФAKE SUPER, BYP_, NIKOLA VEMIĆ, KINETIK I SALE L

Nova verzija ove prekrasne balade ponovno je snimljena i producirana od strane Mišinih dugogodišnjih saradnika Mate Došena i Duška Šarca koji potpisuju produkciju i celog albuma.

Autor teksta pesme “Ne tražim istinu“ je Zlatko Sabolek, muziku je napisala Ozana Novković, a aranžnam potpisuje Mato Došen.

Da podsetimo, da sva pojedinačna izdanja Miše Kovača u Jugotonovoj radnji mogu da se kupe po sniženoj ceni, od 300 dinara. Prvi Mišin album „Mišo Kovač“, zatim „Ovo je naša noć“, pa „Uvek ima nešto bolje“ i ostali koje je nekadašnji Jugoton izdavao na pločama, sada se mogu naći na diskovima i svi su digitalno remasterizovani.

Povezana vest:  Tužba protiv Prinsa zbog otkazanog koncerta