BlackVeilBrides

Fanove benda Black Veil Brides očekuje remek delo, ali tek u januaru 2013!
 
Black Veil Brides, američki goth metalci za kojima su poludele tinejdžerke, ali ne samo one širom sveta, poručuju fanovima da se moraju još malo strpeti do izlaska novog albuma.
Iako je novi album, zasad nepoznatog naslova, bio najavljen za 30. oktobar, naslednik ultrahvaljenog Set the World on Fire je prolongiran – biće objavljen tek u januaru 2013. godine!
Momci iz benda žele baciti obožavatelje na koljena novim albumom i jako se trude oko svakog detalja.
-Rade na nečemu velikom. Zbog toga im treba vremena kako bi sve bilo savršeno. Čak su i nastupe smanjili. To će biti remek delo – prenosi Loudwire.com
Pevač Andy Biersack kazao je da je za njih svaki album napredak.
-Želimo stalno preispitivati svoje granice! Iznova ispitujemo naše mogućnosti. Svaki novi album prilika je da napredujemo i istražujemo se kao muzičari – kaže Andy dodavši kako već imaju spremnih između 20 i 25 pesama.
Andy je za NME otkrio kako će album, inače treći po redu, biti više okrenut punk rocku. BVB poznati su i zbog svog posebnog imidža negde na pola puta između legendarnog benda Kiss i Tokio Hotela, a ovi žestoki momci ne kriju da im za izlazak na pozornicu treba nekoliko sati doterivanja!
-Zvuk bih opisao kao Social Distorsion sreće Metallicu. Producira ga John Feldmann koji je radio s Goldfinger – kaže Andy dodavši kako će obožavatelji biti oduševljeni.
Povezana vest:  Kultni EKV albumi ponovo dostupni na digitalnim muzičkim servisima