DIVLJE_ JAGODETurneja Divljih jagoda

Turneja Divljih Jagoda, počinje u Beogradu, 9. aprila u Domu Sindikata, a zatim se nastavlja 15. aprila u Novom Sadu, 23. aprila u Zagrebu, 15. maja u Sarajevu….
„Tiho rastu divlje jagode tek nešto rose prati njihov put“
U vreme stare Jugoslavije postojala je velika četvorka u fudbalu – Crvena Zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk.
Da vidimo kako je to izgledalo u muzici: Bijelo dugme, Riblja čorba, Bajaga i instruktori i … mala pomoć: album „Motori“ divljih jagoda je prodat tada u tričavih 300.000 primeraka – tiraž koji je drugima bio misaona imenica. 
Na žalost od kritike prečesto potcenjivani, ali zato od strane publike uvek obožavani, Sead „Dr.Zele“ Lipovača i drugari isporučivali su sa svake ploče zavidan broj hitova i tiražima i rasprodatim koncertima i turnejama stalno ponovo svima pokazivali i dokazivali ko su i šta su i od kakvog su gvožđa sakovani.
Ono što Divlje jagode zaista nisu nikada prepuštale slučaju su bili upravo njihovi koncerti. Stav benda je oduvek bio prilično jasan po tom pitanju – publika uvek mora dobiti maksimum. Zauzvrat – publika divljih jagoda je uvek bila jedna od najvernijih i najfanatičnijih …
Posle duže pauze došao je ponovo trenutak za još jedan veliki koncert Divljih jagoda. Budite spremni i ne oklevajte – ono što je sigurno je da će Dr. Zele spremiti puno iznenađenja i gostiju i da će ovaj koncert biti sve samo ne običan koncert. Od najlepših balada do najborbenijih trenutaka, od jedine moje do turskog marša, od motora kroz vatru konja, čarobnjaka i ciganki, pa sve do Marije i jesenjih kiša, divlje jagode će vas provesti kroz najzvezdanije trenutke svoje bogate karijere – ovo je jedan od onih koncerata na kojima morate biti, i koje ćete pamtiti.
Dobro se pripremite – preslušajte ponovo svoje stare ploče i nove diskove, obucite teksas jakne pocepanih rukava i kožnjake i survajte se ka Velikoj Sali Doma Sindikata na još jedno Rock’N’Roll hodočašće … petak, 9.april, sa početkom u 20:30h.  

Povezana vest:  Veliki koncert Sare Jo, 9. jun, od 18h u atrijumu BIG FASHION šoping centra

Divlje jagode
Velika Dvorana Doma Sindikata 
9. April 2010. u 20:30h
Karte u prodaji: Blagajna Doma sindikata, EVENTIM i
Felix shop.  

Novi Sad . Spens 
15.April 2010. u 20 h,  
Karte u prodaji: hala Spens, EVENTIM I Mungos shop.