Depeche_Mode

Ulaznice za Depeche Mode od danas u prodaji!

Čuveni Depeche Mode 19. maja stižu u Beograd po prvi put, a prodaja ulaznica za koncert počinje danas tačno u podne putem sajta Gigstix.com. Za najbrže fanove u prodaji će biti najjefitinije ulaznice po promotivnoj ceni od 2990 dinara. Kada se promotivne ulaznice rasprodaju regularna cena za parter iznosiće 3990 dinara. U prodaji će biti i ulaznice za fan pit po ceni od 5990 dinara, takođe u ograničenom broju, kao i VIP ulaznice koje će iznositi 9900 dinara.

Povezana vest:  Lena Kovačvić zvezda u Turskoj - naslovna strana magazina "Enjoy"

Pored online kupovine na sajtu Gigstix.com, ulaznice će uskoro biti dostupne i u Corner šopovima širom Srbije. Sve detaljne informacije o ulaznicama i prodajnim mestima mogu se pronaći na sajtu www.gigstix.com.

Bend čiji su koncerti poznati kao posebno iskustvo, i koji je obeležio prethodne tri decenije muzičke istorije, vraća se na scenu nakon tri godine pauze u okviru svoje nove svetske turneje 2013. Njihov koncert u Beogradu šesti je na listi a Depeche Mode su najavili da će sa publikom na Ušću otpevati svoje najveće hitove.

Povezana vest:  The Big Snow Festival - VELIKA AKCIJA, SEDAM DANA SMEŠTAJA I VRHUNSKE MUZIKE NA SNEGU ZA 99 EVRA

„I dalje nas raduju nastupi uživo, energija tokom koncerata. Mi smo postali bend kakav smo danas tokom godina, tokom iskustava sa koncerata. To je i dalje najveći izazov za nas“, izjavili su na nedavno održanoj press konferenciji u Parizu.

Publika u Srbiji će među prvima imati prilike da čuje i neke od novih pesama Depeche Mode uživo, jer je njihov novi album najavljen za april naredne godine. Za sada je snimljeno 20 pesama, ali bend je rekao da se na njima i dalje radi i da treba da prođe dosta vremena pre nego što jedna pesma postane “Depeche Mode pesma”.

Povezana vest:  Kaliopi predstavlja Makedoniju na Evrosongu

Sa preko 100 miliona prodatih ploča i neverovatnim uticajem kojim su obeležili muzičku scenu, koncert Depeche Mode biće nesumnjivo jedan od najvećih muzičkih događaja naredne godine.

Ulaznice:

Parter (promotivna cena, ograničen broj): 2990 dinara

Parter (regularna cena): 3990 dinara

Fan pit: 5990 dinara

VIP: 9900 dinara

Prodaja ulaznica počinje 29. oktobra u 12h

Online prodaja: www.gigstix.com

Prodajna mesta: Corner šopovi širom Srbije