Thievery_CorporationPočela prodaja ulaznica za koncert Thievery Corporation

Danas je počela prodaja ulaznica za koncert fenomenalnog američkog sastava Thievery Corporation. Ulaznice po jedinstvenoj ceni od 1990 dinara mogu se kupiti u prodajnim mrežama Bilet servisa, Kard servisa i Eventima. Ovaj kultni sastav savremene svetske muzike održaće koncert 31. maja u beogradskom BelExpo centru u organizaciji Avalon produkcije. 
Fenomenalni američki bend koji predvode Eric Hilton i Rob Garza u Srbiju dolazi u punom koncertnom sastavu koji broji blizu 20 muzičara! Thievery Corporation prema pisanju Bilbord magazina ove godine objaviće i svoj sedmi studijski album nakon velikog uspeha još uveg aktuelnog prethodnika “Radio Retaliation” iz 2008. godine. 
Thievery Corporation u aprilu kreću na svoju prolećnu turneju na kojoj će nastupiti u svega desetak zemalja među kojima je i Srbija gde su poslednji put 2005. godine zajedno sa Faithless oduševili oko 12.000 fanova na Sajmu. Posle evropskog dela turneje, Thievery se vraćaju u Ameriku gde će nastupti na nekim od najznačajnijih festivala među kojima su gigantski Bonaroo i Camp Bisco. 

Povezana vest:  Radno leto pop pevačice Dajane