50_cent_portretPRED KONCERT U PIONIRU

50 CENT obećava dobru atmosferu

 

Uz podršku DJ-a, zvezda rođena pod imenom Kurtis Džejms Džekson III, održala je koncert za primer svim hip hoperima u prepunoj Wembley Areni u Londonu. Kada je atmosfera postala vrela, 50 Cent je skinuo majicu i bacio je u masu izazivajući brojne ovacije. Kako prenose britanski mediji, Džekson je pokazao figuru na kojoj ni „Da Vinči ne bi imao šta da poboljša”. Repovanje je takođe bilo „opasno” i britko. Koncert je počeo prikazivanjem animiranog inserta sa robotizovanim 50-jem „robo-50” koji uništava grad praćenog muzičkom podlogom pesme „The Invitation” koja otvara njegov najnoviji album „Before I Self Destruct”. Zatim je usledeo niz od četiri vezane pesme, podržane Dj-jem, u dosta bržem ritmu koje su publiku odmah podigle na noge.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA, I NEED A DOCTOR - DR. DRE, EMINEM & SKYLAR GREY

U okviru iste turneje, jedan od najpoznatijih svetskih repera, posetiće i Beograd, 1. aprila i nastupiti u hali Pionir. 50 Cent je poslao specijalni pozdrav beogradskoj publici i najavio dobar provod.

Popularni reper koga je sa ulica Kvinsa izvukao i otkrio Eminem, vrlo brzo je postao jedan od najpoznatijih izvođača hip-hopa a sa imovinom od preko 440 miliona dolara 2007. godine našao se drugom mesto Forbsove liste najbogatijih ljudi u ovoj industriji, odmah iza Jay-Z-a.

50 Cent je jedna od retkih zvezda koja je izjavila da se nikada neće povući iz muzičke industrije već da planira i druge projekte na koje će se usredsrediti. „Mislim da na mene morate gledati kao na svestranu ličnost.” Izjavio je Fifti i nastavio – „I dalje imam istu strast prema muzici a muzički biznis se promenio. Ako ne možete da shvatite kako da razvijete brend i iskoristite prilike koje vam se pružaju da uvećate marketinške dolare, ne vidim kako možete da budete superstar. Za mene je to izazov. Napisao sam scenarije. Osmislio dva projekta.” 50 Cent je nedavno napisao  dva scenarija za filmove “Gun” i “Love Me, Love me Not” a u ovom drugom se oprobao i kao producent. “Srećan sam što mogu da radim različite stvari.” – završio je 50 Cent.

Povezana vest:  Svetska premijera filma Kanye Westa „Runaway“ na MTV kanalu u subotu u 17h

2003. godine osnovao je izdavačku kuću pod imenom G-Unit Records a oprobao se i kao glumac u autobiografskom filmu iz 2005. “Get Rich or Die Tryin”  („Obogati se ili umri u tom pokušaju”), zatim i u filmu „Dom hrabrih” iz 2006. o ratu u Iraku i „Opravdano ubistvo” iz 2008.

Osvojio je brojne nagrade među kojima su: Gremi za najboljeg novog izvođača, Bilbord nagrada za album godine “Get Rich or Die Tryin” i čak 6 Bilbord nagrada za naredni album “The Massacre”. Do sada je osvojio 69 različitih priznanja i imao 83 nominacija!

Povezana vest:  Koncertima i žurkama za opstanak Akademije!

„Candy Shop“, “In da Club“, „Baby by Me“,  „Ayo Technology“ (koji je izveo sa Džastinom Timberlejkom i Timberlendom) i  „Get It Hot“ samo su neki od hitova koje izvodi ova svetska zvezde a garantuju dobar provod u hali Pionir.