Rock Flock 3

MTV Premijera: THE ROCK FLOCK – VIKEND REVOLUCIJA
 
Nova MTV Premijera donosi u ponedeljak, 5. novembra u 20 sati spot punk rock trojca The Rock Flock za pesmu “Vikend revolucija”.
„Vikend revolucija“ prvi je singl benda The Rock Flock na hrvatskom jeziku s istoimenog EP-ja na kojem se nalaze četiri numere. Za pesmu je snimljen i videospot u režiji basistkinje Ane Jelić u saradnji s Vedranom Tomcem, koji ujedno potpisuje kameru i montažu. Pesmu je napisao dobar prijatelj benda Nenad Milić, inače frontman punk banda Tito’s Boys. Pesma je posvećena svim vernim DOF-ovcima (Dirty old festival).
Bend The Rock Flock osnovan je u junu 2005. u prvoj postavi bile su Kristina Jelić (19) na gitari, Ana Jelić (21) na basu uz ritam mašinu na sintisajzeru.
„Znali smo da mora biti nešto što je zvučno i melodično, hteli smo rock u imenu pa smo odlučili da otvarimo rečnik engleskog jezika da nađemo nešto što se rimuje, i najbolje nam se učinilo flock, kao stado, a mi smo ionako sa sela“.
Nakon par izmena u postavi su se ustalili Ana, Kristina i Hrvoje Maratović na bubnjevima. Bend je potpisao za Aquarius Records i radi na objavljivanju svog debi albuma.

 

Povezana vest:  Pesma Black Eyed Peas "I Gotta Feeling" oborila rekord prodavanosti