tlc 2012

Uskoro novi album grupe „TLC“

Preživele članice američke R&B grupe „TLC“ potvrdile su da rade na novom albumu, deset godina posle smrti svoje koleginice Lise „Left Aj“ Lopes.

Rozonda „Čili“ Tomas i Tion „Ti-Boz“ Votkins, takođe, planiraju turneju i film o svojim životima, prenosi BBC.

Votkinsova je novinarima u Liverpulu rekla da će rad na novom materijalu krenuti uskoro. „I dalje ćemo zvučati kao ‘TLC’, s tim što ćemo evoluirati na nivo na kojem treba da budemo u ovom trenutku“, rekla je ona.

Povezana vest:  Treći koncert Zdravka Čolić u Štark areni zakazan za 13. decembar!

Grupa je bila jedna od najvećih i najprodavanijih 1990-ih u SAD zahvaljujući hitovima poput „Waterfalls“, „Creep“ i „No Scrubs“.

Posle smrti Lopesove u saobraćajnoj neseći u Hondurasu 2002. preostale dve članice završile su četvrti album „3D“ i od tada su samo povremeno objavljivale poneku novu pesmu.

Na pitanje kako će se uklopiti u modernu pop scenu Votkinsonova kaže da ona i Tomasova imaju „svoj zvuk koji je do sada uvek deovao“ i zbog toga „ne brinu“.

Povezana vest:  Selena Gomez bacila oko na nemačkog manekena Andrea Hamanna

„Kada to prestane da deluje, možda ćemo baciti peškir, ali za sada radi. Moramo da odemo u studio i počnemo da se osećamo kako se osećamo. Morate prvo sebe da pronađene i svoj put i onda ćete imati i album“, objasnila je ona.

Spekuliše se da bi Lopesova mogla da se „pojavi“ na predstojećoj turneji u vidu holograma. Ti Boz i Čili su takođe izvršne producentkinje filma o grupi i uskoro će izabrati glumice koje će ih igrati u filmu koji se radi u produkciji muzičkog kanala VH1.

Povezana vest:  MAD IN BELGRADE - ZAVRŠEN NAJLUĐI FESTIVAL U BEOGRADU