D_Milicevic_1

DJ Dejan Milićević promovisao novi album, sjajna atmosfera u klubu The Tube

Dejan Milićević, jedan od najuspešnijih domaćih DJ-eva i producenata, predstavio je svoj novi album «Just Keep Talking Girl» specijalnom žurkom u klubu The Tube. Događaj je organizovan kao završnica serije promotivnih partyja u regionu, a publika među kojom su bile brojne ličnosti iz javnog života, sjajno se provela uz sofisticirani deep i tech house zvuk. Osim Milićevića, nastupali su Alex Flatner, umetnik prestižne organizacije Cocoon i vlasnik nemačke etikete Plastic City za koju je album izdat, kao i Nemanja Krstić koji je radio live act.

Povezana vest:  Violinista Jovan Kolundžija gost festivala u Ljubljani

“Kroz ovaj album želeo sam da prenesem priču moje dosadašnje DJ karijere, u kojoj publika iz celog regiona ima veoma važno mesto. S njom konstantno delim strast prema muzici i kreativno se razvijam, ona je moj najjači izvor energije i inspiracije. Zato sam želeo da im poklonim seriju žurki za pamćenje, a atmosfera na svakoj od njih, sa završnicom u Beogradu, govori o tome da smo izlazak albuma proslavili na najbolji mogući način!”, izjavio je Dejan nakon partyja.

Povezana vest:  Satnica i kompletan program manifestacije „Stari dani“ u Vranju

Album «Just Keep Talking Girl», drugi u negovoj karijeri, izdat je za respektabilnu nemačku izdavačku kuću Plastic City. Sadrži deset pesama koje predstavljaju Milićevićev prepoznatljivi eklektični zvuk, u opsegu od housea, deep housea i funky elemenata do snažnijih ritmova na granici sa technom. Emotivno putovanje kroz žanrove donosi intenzivne klupske bitove kroz koje se provlače pulsirajuće udaraljke, zarazne melodije i zavodljivi vokali.

Dejan Milićević je započeo karijeru kao petnaestogodišnjak, pre skoro dve decenije. Zajedno sa partnerom Markom Nastićem, izgradio je prepoznatljivi stil koji je izrastao u jedinstveni miks housea i techna. Danas je on internacionalno poznati umetnik čiji DJ setovi donose fantastičnu atmosferu u klubove i na festivale širom sveta, od Ibize do Ukrajine. Njegova produkcija dobija odlične kritike, a nakon više od 80 singlova, prošle godine izdao je svoj prvi album, Trust and the Purpose, čiji je tiraž izdanja na vinilima prodat za samo pet dana. Suvlasnik je Bordel Studios Belgrade i vlasnik izdavačke kuće Recon Light.

Povezana vest:  Death Before Dishonor & Fullsize u Gun klubu 9. marta