courtney_love 

Kortni Lav radi na dokumentarcu o Kurtu Kobejnu?
 
Reditelj novog dokumentarca o grupi „The Rolling Stones“ Bret Morgan navodno radi na filmu o frontmenu grupe „Nirvana“ Kurtu Kobejnu i to u saradnji sa Kobejnovom suprugom Kortni Lav.
-Kortni me je uvela u ovo – rekao je Morgan „Njujork postu“. Reditelj dokumentarca „Crošfire Hurricane“ rekao je i da on na projektu sa Lavovom radi još od 2007. godine.
-Pokušali smo da pronađemo pravo vreme da snimimo ovaj film i mislim da je to vreme sada došlo. Film bi trebalo da se pojavi 2014. – rekao je on.
Film će biti „neka vrsta autobiografije iz trećeg lica“, rekao je Morgan. „Biće to kao da je Kurt tu i snima film o svom životu“.
Kobejn je, navodno, često snimao sebe. „Osim što je bio izvanredan muzičar, bio je i sjajan umetnik i filmadžija“, rekao je Morgan.
Reditelj Gas van Sant je 2005. snimio svoju verziju priče o Kurtu Kobejnu, film „Poslednji dani“.
Pevač grupe „Nirvana“ ubio se 1994. godine. Kortni Lav bila je vođa grupe „Hole“ a pojavila se i u nekoliko filmova od kojih su najznačajniji „Narod protiv Larija Flinta“, za koji je dobila Zlatni globus, i „Čovek na mesecu“.

 

Povezana vest:  Singlom “Praznici” Saša Vasić najavio izlazak novog studijskog izdanja, album “San” u prodaji od 15.decembra