Kelly_Clarkson 04 

Keli Klarkson o pop i kantri muzici, novom dečku, albumu
 
Postoji razlog zbog kojeg Keli Klarkson snima duete sa kantri zvezdama, ali ne i sa pop umetnicima – svi su je odbili.
-Imam, ono, 5.000 dueta u kantri muzici – rekla je Klarksonova AP uz osmeh.
-Ali nijedan u popu. To je zbog toga što su me svi odbili. Ne šalim se. Pitala sam toooliko mnogo umetnika da pevaju sa mnom i svi su me odbili. Jedini koji nije bio je Kris Dotri.
Pevačica, koja poslednjih šest godina živi u Nešvilu, odbija da kaže ko ju je sve odbio. I dok se muči da pronađe partnera u svetu pop muzike (njen duet sa Dotrijem nikada nije objavljen), kada je reč o privatnom životu stvari ne mogu biti bolje.
Na pitanje šta je najviše uticalo na njen život u poslednjih 10 godina, osim što je bila pobednica prvog „Američkog idola“, Klarksonova kao iz topa odgovara da je to njen dečko Brendon Blakstok, menadžer čiji je otac menadžer Klarksonove, a čija je maćeha Riba Makentajr, sa kojom je Klarksonova sarađivala. Par je u vezi osam meseci.
-Totalno sam zaljubljena. Dobrodošli u LJigagrad! – kaže ona.
-Kada ste zaljubljeni prioriteti vam se menjaju i postajete srećniji i sve to. To je možda moje najveće dostignuće jer nisam očekivala da će mi se to dogoditi.
Klarksonova kaže da iako joj je promenio život, ona ne očekuje da će njihova veza uticati na to da odustane od pesama punih gneva i mržnje prema muškarcima poput „Miš Independent“ i „Mr. Know It All“.
-U jednom trenutku će me razbesneti, zar ne? – kaže Klarkson. „E pa pisaću o tome“.
Pevačica, koja ima samo 30 godina, upravo je objavila album najvećih hitova i to po nagovoru izdavačke kuće koja ju je uverila da će album biti proslava njene muzičke karijere od pobede u „Idolu“ 2002. Na albumu su se našle i nove numere poput dueta „Don’t Rush“ sa kantri zvezdom Vinsom Gilom i „Don’t You Wanna Saty“ sa Džejsonom Adinom.
Ova posleđa saradnja donela joj je nominaciju za najboljeg ženskog umetnika na dodeli Kantri muzičkih nagrada i spekulacije da bi mogla da se okrene kantri muzici.
Klarksonova nije međutim voljna da se odrekne statusa pop dive i postane kantri zvezda. Iako ne isključuje povremene izlete u kantri.
-Nikada neću biti samo jedna stvar. Želim sjajnu muziku i ne interesuje me koje vrste. Neću snimiti kantri pesmu samo da bih se našla na kantri radiju. Želim da snimim nešto što ću hteti da stavim na album bez obzira da li je on pop, arenbi ili kakavgod. Mislim da je to ljudima teško da shvate. Ne želim da me stavljaju u kalup – kaže Keli Klarkson.

 

Povezana vest:  Lena Kovačević režirala spot za svoju novu pesmu DA LI VOLIŠ ME