1d_govornica

ONE DIRECTION –“TAKE ME HOME” NOVI ALBUM U PRODAJI!

 

Nestrpljivo iščekivani drugi album tinejdžerske senzacije One Direction je u prodaji i kod nas! Fanovi muzičke tinejdžerske senzacije iz Srbije zaslužili su sa pravom ime Directioners!

U neverovatno uspešnoj akciji koju je kuća Menart organizovala sa online prodavnicom DVD Zona, novi album ovog engleskog sastava postao je u pretprodaji naprodavanije strano izdanje ove sezone!

Za prvih 100 prenarudžbina organizovali smo i poseban popust od 10% i poklon plakat fantastične britanske petorke!

Ali to nije sve!

Za fanove koji nisu stigli da se prijave u prednarudžbini i osvoje slatke poklone, organizujemo posebnu svečanu prodaju diska u multimedijalnoj prodavnici „Desk“ u ulici Čika Ljubina 18-20 (plato kod česme). Za prvih 30 kupaca u saradnji sa tinejdžerskim magazinom Hej! delimo posebne poklon majice i plakate!!!

Dakle, vidimo se u petak, u 11h u prodavnici Desk!!!

Lista pesama na standardnom disku “Take Me Home”

1. Live While We’re Young

Povezana vest:  Aleksandra Kovač 26. marta u Domu omladine

2.  Kiss You

3. Little Things

4. C’mon, C’mon

5. Last First Kiss

6. Heart Attack

7. Rock Me

8. Change My Mind

9. I Would

10. Over Again

11. Back For You

12. They Don’t Know About Us

13. Summer Love

Od albuma “Take Me Home” sa pravom se očekuje pravi komercijalni bum!

Samo treba pogledati listu prvoklasnih  kompozitora i producenata sa kojima su One Direction sarađivali na novim pesmama: Ed Sheeran i Tom Fletcher, Dr Luke(radio sa Katy Perry na pesmi ‘Teenage Dream’, i sa Taio Cruz ‘Dynamite’), Shellbac(Maroon 5 ‘Moves Like Jagger’), Toby Gad (Beyonce ‘If I Were A Boy’).

Sve ovo govori da će predstojeći album britanskih senzacija bit ogromni internacionalni pop fenomen!

Uvodni singl novog albuma ‘Live While We’re Young’ već je oborio sve rekorde u prodaji, a predstavlja ponovnu saradnju globalnih tinejdž  zvezda s sa kompozitorima koji su “krivci” za veliki uspeh pesama ‘One Thing’ & ‘What Makes You Beautiful’, a to su Savan Kotecha, Rami Yacoub & Carl Falk. Rezultat je nepogrešivo One Direction zvuk!  ‘Live While We’re Young’ je pop savršenstvo –neposredna i energična pesma u kojoj rok zvuk klizi po nežnim harmonijama ,a koja na mladalački način govori o životu za trenutak.

Povezana vest:  FOO FIGHTERS objavili drugi singl sa budućeg albuma MEDICINE AT MIDNIGHT

One Direction manija nije zaobišla ni tinejdžere u Srbiji! Dictioners iz Srbije su pokazali koliko vole 1D!!! Jedan od razloga tome je i to što se oba  albuma “Up All Night”(Sony/Menart), “Take Me Home”(Sony/Menart), kao i DVD “Up All Night Tour” (Sony/Menart) mogu naći u svim bolje opremljenim muzičkim i multimedijalnim radnjama i knjižarama.

Malo je reći da je ova godina bila neverovatna za petoricu One Direction momaka!

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles i Louis Tomlinson formirali su bend iza kulisa šou programa  X Faktor, gde su se sreli kao takmičari.

Povezana vest:  Pevač Bekstrit Bojsa javno zaprosio devojku

Njihov prvi singl “‘What Makes You Beautiful’ debitovao je na prvom mestu engleske top liste 2011. i od tada traje igranka bez prestanka za mlade Engleze. 1D manija je preplavila svet, sa tonama naslovnih strana  i prodatim 12 miliona albuma širom sveta.

Njihov debi album “Up All Night” dostigao je prvo mesto najprodavanijih albuma u čak 17 zemalja, a tinejdž senzacija je prvi engleski bend čiji je album debitovao na prvom mestu američke liste albuma.

Rasprodate turneje u Britaniji, Americi, Australiji i Novom zelandu rezultirele su izlaskom DVD izdanja “Up All Night Tour” koji se našao na prvom mestu po prodaji u čak 27 zemalja!

Na proleće sledeće godine 1D kreću na veliku svetsku turneju koja počinje unapred rasprodatim koncertima koncertima u Ujedinjenom kraljevstvu, među kojima je i koncert u O2 Areni u Londonu!