plavi_koncert_arena

Saša Lošić gost na koncertu Zvonka Bogdana
 
Frontmen grupe „Plavi orkestar“ Saša Lošić-Loša biće specijalni gost Zvonka Bogdana na njegovom koncertu 23. novembra u Sava centru, najavila je koncertna agencija „Long plej“.
Lošić je napisao muziku za pesmu „Ti se nećeš vratiti“ – u izvođenju Zvonka Bogdana nazvana „Vratiće se rode“, na stihove Momčila Bajagića Bajage, a melodiju su zajedno snimili pre nekoliko godina za potrebe popularne serije „Vratiće se rode“.
-Danas je jako teško napraviti pesmu koja će imati u sebi istinitu priču. Čim pomenete ravnicu na jedan interesantan način – ‘Od Banata prema Sremu nisko oblaci’, to već daje jednu sliku. Meni je bilo interesantno da tu njihovu spoznaju Vojvodine, na tamburaški način obradim – rekao je svojevremeno Bogdan.
Poznati interpretator tamburaške muzike Zvonko Bogdan nastavlja tradiciju jesenjih druženja sa beogradskom publikom, 23. novembra u Sava centru, koncertom „Ova pisma refren nema“ na kome će predstaviti istoimeni novi album.
Novi CD, u izdanju „Vinarije Zvonko Bogdan“, dobija se na poklon uz kupljene ulaznice, koje koštaju 1.300, 1.600, 1.900 i 2.100 dinara.
„U Sava centru će ‘Ova pisma refren nema’ možda biti drugi ili treći put izvedena, a predstavićemo i album, koji je poklon i malo iznenađenje za publiku. Na koncertu ćemo opet pokazati nešto što je muzički istinito, a što se već polako zaboravlja“, najavio je Bogdan.

 

Povezana vest:  TROJA - Na pozornicama drevnih lokaliteta