Maja Morales i Romana Panic 

Romanin udvarač pregovara o zakupu celog splava tokom njenog nastupa
 
Novi udvarač pop pevačice Romane Panić poželeo je da zakupi ceo prestonički splav Akapulko kako bi sam uživao u njenom nastupu koji se ovog utorka tamo održava. Javnosti nepoznati muškarac kontaktirao je vlasnike ovog splava koji su zbog poštovanja prema redovnim gostima, barem za sada, odbili njegov zahtev, ali uporni biznismen tvrdi da će svakako naći način da, izdvojeno od drugih posetilaca, uživa u nastupu žene kojom je opčinjen. Nagovestio je mogućnost da, uprkos hladnom vremenu i tome što je splav zatvoren sa svih strana, Romanin nastup posmatra sa broda koji će usidriti nadomak splava. O Romaninom ljubavnom životu se, nakon ženidbe njenog bivšeg verenika Fotosa Pitađisa ne zna gotovo ništa, osim što je s vremena na vreme viđaju u društvu javnosti nepoznatih muškaraca.
Tragom ovih informacija kontaktirali smo pevačicu koja nije želela da polemiše o svom novom udvaraču, ali je potvrdila navode našeg izvora.
-Od vlasnika kluba sam saznala šta se dešava, ali ne znam šta bih trebala da kažem i komentarišem, rekla je zagonetna „kuvarica“.
Povezana vest:  Grupa NBG ekranizovala VANREDNO STANJE