Taylor-Swift-2012
Veza Taylor Swift i Harryja Stylesa je lažna?!
 
Taylor Swift u ovom trenutku nije najomiljenija osoba kad su u pitanju fanovi teen zvezde Harryja Stylesa. Ali čini se da njihova veza je samo predstava za bivšeg Taylorinog dečka kako bi pevačica izazvala njegovu ljubomoru.
Taylor ne odustaje od bivšeg dečka Conora Kennedyja.
Ako je verovati nekim izvorima, veza Taylor i Harryja Stylesa iz One Directiona nije prava, već američka pevačica tako pokušava izazvati ljubomoru svog bivšeg dečka Conora Kennedyja!
-Taylor nijednom nije ni potvrdila ni demantovla glasine da je u vezi s Harryjem Stylesom jer joj to odgovara. Misli da će tako skrenuti Conorovu pažnju te izazvati njegovu ljubomoru. Želi mu pokazati da ima puno udvarača. Jedino što želi jest da joj se on vrati – objavio je Showbizspy.
Taylor je navodno još u martu ove godine imala kratku aferu s Harryjem, ali slomilo ju je kad je videla njegove slike na kojima se ljubi s nekom drugom devojkom.
 Glasine da su zajedno renule su nedavno kad je mladi celeb par viđen kako se na šouu ‘The X Factor USA’ drži za ruke.
 Inače, mlada pevačica koja je nedavno objavila album Red, našla se i na najnovijoj Forbesovoj top listi najbolje plaćenih muzičara – upala je među prvih 10 sa zarađenih vrtoglavih 57 miliona dolara. A Taylor ima tek 22 godine.
Povezana vest:  Kris Braun izgleda super u novom spotu