kerber

„Kerber“ 13. decembra u Hali sportova

Niška grupa „Kerber“ održaće koncert 13. decembra u beogradskoj Hali sportova povodom 30 godina postojanja benda, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

Proslavu tri decenije postojanja počeli su četvoročasovnim koncertom u niškoj hali „Čair“ 15. decembra prošle godine, nastavili koncertom u Novom Sadu 6. aprila, a zaokružiće nastupom u Beogradu.

-Nismo želeli da počnemo od Beograda, pa da onda tezgarimo po unutrašnjosti Srbije. Svuda smo koncerte odradili maksimalno i sada proslavu zaokružujemo centralnim koncertom u Beogradu –  rekao je vođa grupe Goran Šepa.

Povezana vest:  Shawn Mendes objavio treći studijski album!

On je najavio koncert u trajanju od tri sata.

-Nema kašnjenja. Počinjemo tačno u 20.30 časova, od prvog albuma iz 1983. pa nadalje – rekao je Šepa, dodavši da su spremni za „jedan divan“ koncert.

On je kazao da mnogi za početak rada benda uzimaju 1983. godinu kada su pobedili na Omladinskom festivalu u Subotici i kada je javnost čula za njih, ali „Kerber“ je počeo da svira krajem 1981/početkom 1982. čega se retko ko seća.

Povezana vest:  VIP humanitarno veče u klubu Mr. Stefan Braun

Zbog toga su „uzeli“ 2012. godinu za obeležavanje svog jubileja.

-Nekad treba staviti tačku na minuli rad da bi krenuli u nešto novo – kazao je Šepa i dodao da pripremaju novi album.

Na koncertu u Hali sportova nastupiće Šepa (vokal), Tomislav Nikolić (gitara), Branislav Božinović (klavijature), Josip Hartl (bubnjevi), Zoran Madić (bas gitara) i Nebojša Minić (gitara). Prodato je već 2.000 ulaznica, a organizatori očekuju punu Halu sportova. Ulaznice se prodaju po ceni od 1.200 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1.500 dinara.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA, Premijera dueta dvojice mentora u superfinalu!