Justin_Bieber_TCA_2012

Justin Bieber se teši zbog Grammyja, menadžer i dalje ljut!

 

Iako se Justinov menadžer Scooter Braun razočarao što Biebs nije dobio nijednu nominaciju za nagrade Grammy, mladi pevač je bio puno suzdržaniji. Naime, Biebera je možda ta vest pogodila, ali superuspešni Kanađanin to ne želi nikako da pokaže. Biebs je na svojem Twitter profilu posle objave nominovanih za ovogodišnju nagradu Grammy objavio kako je u studiju gde radi na akustičnom albumu.

Povezana vest:  Savremena elektronska muzika na SHARE konferenciji

Justin Bieber je napisao:

-Puno pišem… Nove stvari i da, akustični album, novi aranžmani, počelo je… – Bieber je već objavio unplugged verzije: kompilacija My Worlds Acoustic iz 2010. uključivala je ‘smanjene’ verzije njegovih hitova ‘Baby’ i ‘One Less Lonely Girl’.

Kako je ranije objavljeno, Scooter Braun je na svojem Twitter profilu objavio post iz kojeg se jasno moglo zaključiti koliko je razočaran što Bieber nije među nominovanima.

Povezana vest:  Areta Frenklin još jednom u Holu slavnih rokenrola

-Grammy, ovaj put ste zakazali! Dečko je imao novi album, sjajnu i rasprodanu turneju… Uspeo je da se održi na vrhu i dokazaže da nije samo prolazna teen zvezda. Zaslužio je nominaciju za Grammy. Zato moram reći da se ne slažem s vašom odlukom! – poručio je putem Twittera Justinov menadžer.