Justin_Bieber_AMA_2012
Planirano ubistvo Justina Biebera
Američka je policija otkrila i osujetila zločinački plan čiji je cilj bilo kastriranje i ubistvo teen superstara Justina Biebera!
Mlađani Kanađanin našao se na meti osuđenog ubice u zatvoru u Novom Meksiku. Zatvorenik, 45-godišnji Dana Martin koji je zbog okrutnog silovanja i ubistva 15-godišnjakinje počinjenog 2000. godine osuđen na čak 35 doživotnih kazni smislio je užasan zločin.
Prema izveštaju policije iz Novog Meksika, Martin je iz zatvora planirao napad na 18-godišnjeg pevača, njegova dva telohranitelja i još dve osobe.
Dana Martin koji na svojoj nozi ima istetoviranu sliku Justina Biebera, opsednut je mladim pevačem te je naredio bivšem zatvoreniku Marku Staakeu i njegovom rođaku Tanneru Ruaneu Justinovu otmicu koja se trebala odigrati nakon Bieberovih koncerata 28. i 29. novembra na Madison Square Gardenu u New Yorku. Justina su potom hteli kastrirati i zadaviti kravatom, što je navodno ‘zaštitni znak’ Martinovih ubistava. Navodno im je obećao i novčanu nagradu za obavljeni zločin.
Ali Martin se navodno predomislio te sve priznao policiji, a pod zakletvom je priznao kako je želeo da se ‘proslavi’ ovim ubistvom.
Bieberovi PR menadžeri zasad se nisu službeno oglasili o ovom slučaju.
Povezana vest:  Album Eli Gulding najprodavaniji u Velikoj Britaniji