Cover_H_Q.JPG

MTV WEB PREMIJERA: DŽA ILI BU „DOBRE STVARI“

Pored web premijere spota „Dobre Stvari“, MTV sajtovi vam poklanjaju i istoimenu kompilaciju kojim bend Dža ili Bu obeležava 25 godina postojanja na muzičkoj sceni!

Posetite MTV.RS ovog ponedeljka u podne i pogledajte premijerno spot za pesmu „Dobre Stvari“ kultnog beogradskog benda Dža ili Bu!

Pesma „Dobre Stvari“ će se naći na dugo iščekivanom novom albumu benda „Kukovo leto“, koji je sniman tokom prošle godine u studiju Fabrika, a producirao ga je Theodore Yanni, nekada producent benda Ekatarina Velika. Takođe, ova numera se nalazi i na istoimenoj kompilaciji koju je bend izdao povodom 25 godina postojanja i koju besplatno možete da preuzmete sa MTV sajtova! Izdanje „Dobre Stvari“ simbolično sadrži 25 pesama, odabranih od strane članova benda. U okviru ove kompilacije nalaze se tri ponovo snimljene pesme sa prvog albuma „Hej Mornari“, kao i tri sa novog albuma „Kukovo leto“, a to su aktuelni singlovi „Vip“ i „Dobre Stvari“ i pesma „Rizik“.

Povezana vest:  Pakete pomoći privredi bolje usmeriti, domaća muzička scena ne sme ponovo biti zaobiđena!

Bend Dža ili Bu je osnovan 1987. godine u Beogradu i do sada je snimio šest studijskih albuma
uključujući i novi album „Kukovo Leto“. Bend čine Nebojša Simeunović Sabljar – vokal, Igor Panić Ziggy – gitara, Vladan Vasiljević Vaskez – gitara, Vladimir Markoš – bas i Dejan Milojević Kid – bubanj. Dža ili Bu se trenutno nalazi na velikoj regionalnoj turneji, a tokom tromesečne koncertne aktivnosti grupa planira da izda i novi studijski album „Kukovo leto”.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 201, Kraljevčanima sviralo Atomsko sklonište