party paket
DOČEK NOVE 2013
Klub KRUG i MTV predstavljaju najglamurozniji praznični party paket!
 
Dok beogradski klubovi saopštavaju detalje svog novogodišnjeg programa – klub KRUG i MTV sa velikim ponosom predstavljaju čak tri klupska događaja ujedinjena u neverovatni praznični triptih
Oni koji se odluče da Novu godinu dočekaju u klubu KRUG, imaće priliku da uživaju u jednom od najglamuroznijih gradskih novogodišnjih dešavanja. Poslednjeg dana tekuće godine, 31. decembra 2012. godine, u klubu KRUG će nastupiti legendarni britanski sastav X-Press 2, širem auditorijumu poznat po saradnji sa Davidom Byrnom na čuvenoj numeri „Lazy”. Podršku hedlajneru događaja pružiće domaća DJ trojka: Groovyman, Mirko i Meex. Osim obaveznog šampanjca u ponoć, goste KRUG-a u novogodišnjoj noći očekuje još puno iznenađenja! Karte po ceni od 1.900 RSD su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim-a, a cena uključuje i tri kupona za besplatno piće u klubu. Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da kupci ulaznice za doček Nove godine stiču pravo besplatnog ulaza u KRUG 1. januara!
Samo dan kasnije, 1. januara 2013. godine, na reprizi Dočeka nastupiće klubu dobro poznat bend Silicone Soul! Nakon spektakla koji su napravili početkom novembra, škotlanđani se vraćaju u KRUG da reprizi Dočeka dodaju poseban pečat. Karte se mogu kupiti po ceni od 1.200 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, a za prvih 100 kupaca cena karte će iznositi 1.000 RSD!
Poseban spektakl očekuje ljubitelje domaćeg rok zvuka u četvrtak, 3. januara, kada će na bini KRUG-a po prvi put nastupiti legendarni domaći sastav Plejboj! Bend, koji je na sceni prisutan punih 20 godina, poznat je po retkim live nastupima – a to posetu KRUG-u na svirki zakazanoj za 3. januar 2013. godine čini obaveznom! Nakon što su se članovi razišli u proleće 1999. godine, bend koji se proslavio hitovima „Grizi metak“, „Superstar“, „Znaj“, „Ko je ko“ i „Zajedno“, nedavno se na scenu vratio numerom „Nemam vremena” i najavio novu eru postojanja – a kako Plejboj zvuči uživo na samom početku 2013. godine, gosti KRUG-a moći će da provere u četvrtak, 3. januara. Karte se mogu nabaviti po ceni od 1.000 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, dok će prvih 100 kupaca ulaznicu moći da kupi za 900 RSD.
Počinje novi KRUG! 
 
 
 
Povezana vest:  Lajbah održao koncert u Severnoj Koreji