Ljetno_Kino_i_Vlada_Divljan

VLADA DIVLJAN & LJETNO KINO BIG BAND –  “SAMO JEDNU LJUBAV IMAM”

Nova MTV-jeva premijera donosi u ponedeljak, 24. decembra u 20 sati spot “Samo jednu ljubav imam” Vlade Divljana & Ljetnog kina.

Vlada Divljan i Max Juričić, vođa Ljetnog kina, upoznali su se, s gitarama u rukama, krajem 1980. godine na omladinskom festivalu u Subotici, ne znajući da je tada počeo ”novi talas” i da će bendovi u kojima su svirali obeležiti to vreme.

Povezana vest:  Zayn Malik i Selena Gomez žele da se poljube! (VIDEO)

Više od 30 godina kasnije, promenivši nekoliko kontinenata, ”talasa”, bendova i država, s novim i starim saradnicima ponovo su na istoj pozornici kao Vlada Divljan & Ljetno Kino big band i za Aquarius records objavljuju četiri singla s pesmama ”Najljepša”, ”Vodim te na more”, ”Samo jedu ljubav imam” i ”Iza osmeha” koje, poređane prema periodu kada su objavljene i raspoloženju koje nose, čine celinu.

Povezana vest:  EKSTREMNI EXIT: SKINDRED, THE TOY DOLLS, D.R.I. I STREET DOGS

EP ”4 godišnja doba” ujedno je hronologija druženja Ljetnog kina i Divljana u Zagrebu 2012. godine. Videospot “Samo jednu ljubav imam” režirao je Radislav Jovanov Gonzo, a premijernomožete da ga pogledate na MTV kanalu u ponedeljak od 20 časova.