Britney SpearsThe X Factor Season Finale 

Britney Spears: Osećam se zaštićeno i voljeno
 
Britney Spears negirala je kako ima problema u vezi sa vrenikom Jasonom Trawickom rekavši kako se uz njega oseća sigurno.
Pevačica, koja je trenutno član žirija u X Factoru, izjavila je za People magazin kako joj je ova godina bila predivna te da je Jason učinio srećnom ženom.
-Zadivljuje me to što Jason čini da se osećam zaštićeno i voljeno u svakoj situaciji – rekla je Britney koja iza sebe ima dva braka (Jason Alexander i Kevin Federline).
U razgovoru za People Britney je demantovala priče o tome kako je njena veza krenula niz brdo. Spekulacije o tome da nešto ne funkcioniše kako treba između verenika počele su kada su Britney i Jason odlučili da otkažu venčanje planirano za ovu zimu, a prema pisanju RadarOnlinea sada razmišljaju o tome u kojem smeru će njihova veza ići.
-Situacija se pogoršala između Britney i Jasona i sve je gora. Tako je već nekoliko meseci i znaju da moraju odlučiti kako će dalje jer ovako više ne mogu – rekao je izvor blizak paru.
Britney je govorila i o svojim sinovima te ulozi sudije u X Factoru.
-Predivno je gledati kako moji dečaci rastu brzo. Kao da sam im juče čitala bajke uveče, a danas oni meni čitaju knjige – rekla je tridesetjednogodišnja majka o Seanu i Jaydenu.
Pevačica je izrazila i zahvalnost Simonu Cowellu koji je doprineo njenom uspehu u 2012. godini jer je pozvao za članicu žirija u X Factrori.
-Nije tajna da sam stidljiva osoba. Ovo mi je pomoglo da se otvorim i izađem iz svog oklopa. Svi u showu su divni i učinili su da se osjećam veoma ugodno – rekla je Britney.
Povezana vest:  Šaban Bajramović postaje deo jazz i blues muzeja u Americi